Jako, że do wiosny jest jeszcze bardzo daleko... a moja ślicznotka jest wciąż zamarznięta i mycie byłoby zabójstwem z premedytacją. Pochwalę się chociaż zdjęciami sprzed naszej pierwszej randki, które będę sukcesywnie uzupełniał zdjęciami już mojego autorstwa.Bardzo się cieszę, że pali w te mrozy za każdym dotknięciem i za to ją KOCHAM. Mogę na nią liczyć w każdej chwili i to żona jest kapryśna.
Wersja Progression + dodatki z wersji Distinctive.
-elektrycznie sterowane wszystkie szyby,
-radio z odtwarzaczem CD + 8 głośników,
-regulację wysokości fotela kierowcy i pasażera,
-9 "jaśków" czyli poduchy,
-lusterka boczne w kolorze nadwozia,
-podłokietnik z tyłu i wnęka na narty,
-klimatyzacja automatyczna dwustrefowa,
-felgi ze stopów lekkich 16-calowe (zimowe 215/55 R 16, letnie 205/55 R 16),
-kierownica i gałka dźwigni biegów pokryte skórą,
-VDC z Hill Holderem (ABS + ASR + EBD + Brake Assist),
-światła przeciwmgielne,
-tylna kanapa składana i dzieloną 60/40,
-tempomat,
-fotel kierowcy i pasażera wyposażony w mechaniczną regulacja odcinka lędźwiowego,
-tapicerka jest welurowa (na zdjęciach nie jest to za bardzo widoczne),
-czujniki parkowania z tyłu,
-silnik 1,9 JTDm 8V 120KM,
-rocznik IX 2008 (wersja lift),
W planach dodanie w wersji letniej felg 17" i może coś jeszcze po drodze się urodzi.![]()
Ostatnio edytowane przez BeBe ; 04-02-2012 o 10:06

Piekny kolorek,w srodeczku bajeczka,i relingi,super,czekam na fotke z k......chyba wiesz z czym![]()

Czekam na jakąś ładną pogodę i wypucowanie, a wiem o co chodzi.Chociaż dla mnie już jest piękna pogoda, mam właśnie urlop i jadę wreszcie na narty.
![]()

super wnętrze
ANGELS & AIRWAVES ... AND ALFA

Gratuluje pięknego połączenia kolorów![]()
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Skąd ściągnięta ?
Artykuł, od którego wszystko się zaczęło...
http://www.autogaleria.pl/auto_test/...ctive,397.html
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."

Belgia.
cudokupowałeś na tej ul. Pestolezziego czy jakoś tak ?? mieli tam szarą i wtedy zakochałem się w jasnym środku
Szerokości i "miljona" kilometrów życzę
Moja z Holandii
![]()

Szarą znajdziesz tutaj AR 159 SW by Gruby. W ogóle Ci się nie dziwię, że się zakochałeś... Znam to z autopsji. Również szerokości i "migania" oraz "machania" jak się będziemy mijać.
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki