Nika
Nowy
- Auto
- Była:147 1.9 JTD 8V 115 km Jest: AR 147 FL 1,9 JTDm 16V 150km
Witam!
Korzystając z tego, że mieliśmy dzisiaj słoneczny dzień, postanowiłam wykorzystać okazję i zrobić fotki mojej Alfie. Skoro fotki już są, to i trzeba by zaprezentować autko.
Jest to Alfa Romeo 147 o serduchu 1,9 JTD.
Kolor to piękny Verde Gemma, z którego jestem bardzo zadowolona.
Teraz auto stoi na kołach zimowych, na wiosnę aktualizacja zdjęć na alusach i wnętrza.
W środku czarna skóra z czerwoną nicią i nagłośnienie BOSE.
W planach mam:
Korzystając z tego, że mieliśmy dzisiaj słoneczny dzień, postanowiłam wykorzystać okazję i zrobić fotki mojej Alfie. Skoro fotki już są, to i trzeba by zaprezentować autko.
Jest to Alfa Romeo 147 o serduchu 1,9 JTD.
Kolor to piękny Verde Gemma, z którego jestem bardzo zadowolona.
Teraz auto stoi na kołach zimowych, na wiosnę aktualizacja zdjęć na alusach i wnętrza.
W środku czarna skóra z czerwoną nicią i nagłośnienie BOSE.
W planach mam:
Wizualnie:
- Pokrowce tzw. „Sierściuchy” w kolorze różowo- pomarańczowym, żeby pasowały do nadwozia.
- Niebieskie kwiatki z tyłu na klapie.
- Pies z kiwającą główką z tyłu na półce. (widziałam takie za 3,99zł więc jak by ktoś chciał to piszcie)
- Nakładki na pedały z Hello Kity
- Pokrowiec na kierownicę też „sierściuchowy” w zebrę, żeby mi pasował do foteli.
- Wymiana gały na drążku zmiany biegów, na czaszkę ze święcącymi na niebiesko oczami.
- Dywaniki aluminiowe, ryflowane niebieskie.
Z technicznych spraw:
- Założenie tłumika z Jelcza 325 dla lepszego przelotu spalin.
- Podniesienie zawieszenia na +80, żeby sadzarkę kartofli można było wrzucić do bagażnika. (Na -40 nie da się wjechać w pole.)
- Dołożenie kolejnej turbosprężarki z Massey Fergusona i zestrojenie wszystkiego u Rogala.
- HID 12000k w światło cofania.
- Lambodoorsy.
I chyba tyle póki co..
Pozdrawiam!
Nika
Ostatnia edycja: