Witam Was wszystkich, jest to mój pierwszy post tutaj i od razu lecę z grubej rury - a co mi tam! Przedstawiam Wam samochód, którym jeżdżę od roku i (na razie) dzielę go z mamą, ale to się zmieni...
. Brerę ściągnąłem z Niemiec, był samochodem testowym w salonie i krótko potem miał jeszcze jednego właściciela w Niemczech. Polowałem na Alfę od dłuższego czasu, z przyczyn ekonomicznych musiał to być raczej diesel, więc na szukaniu takiego się skupiłem. O ten egzemplarz trochę musiałem powalczyć, ale było warto, bo jest w moim ulubionym czerwonym kolorze z felgami sportclassic 18". Oprócz tego ma ksenony, z czego się cieszę, skórzaną tapicerkę, sky view oczywiście, elektrycznie regulowane fotele.. W zasadzie pełna wersja, oprócz nawigacji...ale cóż, przeboleję
W ciągu najbliższego miesiąca usuwam filtr cząstek stałych plus poddaję samochód cziptuningowi, także dodatkowej mocy trochę przybędzie. Zdjęcie dość średnie, bo wykonane telefonem, lepszej jakości wstawię trochę później! To tyle ode mnie, pozdrawiam Was i do zobaczenia na drodze!