Marzenia sie spełniają!!!

Rafał

Nowy
Auto
164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2
Urodziny zaliczam do udanych - jakby tak co roku taki prezent to jest szansa na kolekcje!

naprawde dostales?

Rafał gratuluję,zajeb... prezent. Jesteś młody i jeszcze sporo urodzin przed Tobą,więc napewno zbierzesz ciekawą kolekcję-życzę Ci tego.

Taki prezent.......to mega prezent. Gratuluje

Tak naprawde to musze oddać za to cudo frrarke- mam problem z kompem silnika a gosciu jak zobaczył ferrarke to sie napalił jak ja na spiderke.
mam dylemat ale chyba juz podjąłem decyzje- na tak jest przepiekna i naprawde czuc duch alfy!
niema wspomagania- 2 gazniki i prowadzi sie jak gokard ale jest bellisima!!!

szkoda ferrarki ;/ ale spider pikny :)

Świetne auto, gratuluje :D :shock: . Świetny kolor, felgi poprostu tip-top :mrgreen:

jestem zakochany w niej hehe! ale ferrarki nie odpuszcze tzn jak kumpel bedzie ja robił to na pewno bede asystował i na zlocie musi byc musowo!!!
jest pare drobiazgów do zrobienia ale jak to w aucie zawsze jest cos do zrobienia!!!

Gratulacje cudownego prezentu!! Jest przepiękna!! Kolekcja robi Ci sie zajebista :D
Ale Ci zazdroszcze :mrgreen:
Poczuc wiatr we włosach w takim cudzie...... 8)
Miodzio!
Wszystkiego najlepszego a w przyszłym roku kolejnej takiej niespodzianki :mrgreen:

he dzieki - moje marzenie to hangar a tam 20 modeli alf- na starosc piekna praca - hehe polerowac se autka na emeryturze!nio ,chyba że w totka trafie to wtedy ...
w środe ide puscić a nuż hehehe!

Śliczna, tylko felgi dałbym jakieś Alfowe :wink: Kiedyś oglądałem taką tylko z nieco nowszej serii(1991).

Piękna - a co do kolekcji to ci jej życzę, oczywiście nie na zusowskiej emeryturze mogloby na środki do pielęgnacji alfek nie starczyć . Wszystko przed tobą. :D

Piekna gratuluję! :D Szkoda tylko ze nie pierwsza albo druga seria, ale co klasyczny spider to klasyczny spider :D Tylko wywal te obleśne felgi na kibel bo takie wielkie kolubryny wogóle nie pasują o kalsyka.

Pochwal się swoim wozem na www.youngtimer.pl :)

yeach,

Piękny wózek, jest w niej powiew alf z lat 60-tych.
Ale felgi rzeczywiście z innej bajki. To w końcu nie jakieś Corrado czy Celica.

oj slicznotka!!mniam mniam az by sie ja chcialo posciskac..... :mrgreen: Oczywiscie jej kierownice ktora napewno jest z pieknego machoniowego drewna! miodzio.

Gratulacje i wszystkiego dobrego:-)

dzieki i zpraszam na jazde testową - jak ktos w okolicach to niech wpada!
i fotka z środka!

Amortyzatory
Powrót