Chyba się nie obrazicie że nie będe wrzucać tylu zdjęc tylko podam linka do galerii
http://www.redzi.getphoto.pl/index.p...64f2239566b301
Ostatnio edytowane przez redzi ; 28-01-2010 o 15:57 Powód: Czarna Gtv czyli piękne włoskie coupe by Pininfarina - redzi

Spoko, póki link działa, to nikt się nie powinien obrazić :mrgreen:
Zastanawiam się, jaką masz szerokość felgi oraz ET lub ewentualne dystanse, bo fele się ładnie w nadkolu mieszczą. Ja mam 7,5 cala felgę przy ET=30 i są odrobinę bardziej schowane. A swoją drogą gratuluję odwagi i montażu 18" na nasze drogi! :twisted: Niech się kółka dobrze sprawują!
No to jak najbardziej zrozumiałe :twisted:Napisał bobryt
No cóż, to rzecz oczywista, że V6 bardziej pasuje do charakteru auta, choćby nawet to była "tylko" V6 TB. Jak finanse pozwolą, mam plan na przyszły rok przesiąść się na V6.Napisał bobryt
Wiem, że to pytanie do Redzi'ego, ale może i ja się dorzucę. Nie sprecyzowałeś, co Cię interesuje - spalanie? Awaryjność? Koszty serwisu? Swoją jeżdżę ponad rok i jak do tej pory wymieniłem zaraz po zakupie kompletny rozrząd i na wiosnę tego roku wysprzęglik (niecałe 300 PLN). I wycieraczki wymieniłem :mrgreen: Poza tym nic się nie dzieje i w najbliższym czasie nie wydaje mi się, bym coś musiał wymienić. Wciaż mam oryginalny wydech, hamulce i zawieszenie, o które najbardziej się bałem. Może to wyjątkowy egzemplarzNapisał bobryt
Albo jeszcze zbyt wiele nie przejechał (kupiłem przy stanie licznika 27,5 tys, teraz mam około 46 tys.). O spalaniu nie będe pisał, bo sam masz 2.0 TS więc wiesz, jak to wyglada
Pozdr!
Piciu
Śliczna Gtv sprzedana: http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&highlight=

auć, cóż to za piękna czarnulka, już widzę te spojrzenia przechodniów![]()
pozdrawiam

Super fura![]()
tak oprócz 156 chce taką :shock:
gratulacje, piękne auto
Śliczna. Nic dodać, nic ująć![]()
Przemek_Docent
WRX
Radek napisałem co wiedziałem !!! Obejrzę na żywo to ocenię :mrgreen:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki