[GTV Spider] Alfa Romeo SPIDER 916 by SCHNNAZZI

Tak Spiderek jest super. Nie ma bezdasznika lepszego w tej cenie. No może bmw z3, ale to jednak nie alfa :)
Felgi są do malowania więc jakieś 700zł max :)

Przy dużym niefarcie z normalnego auta robi się spider:

255.jpg

O jacie..... o.0

Sarna padła na miejscu. Co się z nią stało to mała tajemnica :D

qrde, Irek, i nie dałes mi pojeździć...tylko wolałes walic w sarne :D ...kara musi być :D
jeśli kiedyś będziesz tego spidera puszczał do ludzi - jestem pierwsza na liście, błagam.... :D

A ty jesteś pierwsza na mojej liście jako wybranka na żonę :) więc ten Spider może być Twój szybciej niż myślisz hehe :P

A ty jesteś pierwsza na mojej liście jako wybranka na żonę :) więc ten Spider może być Twój szybciej niż myślisz hehe :P

ahhahah, o matko, coś mnie tu omija... czy robimy tu 'portal dla singli z klasą', czy jak? :D
i tak dorwę tego spidera, nawet jesli nie zostanę Twoją żoną :D

witam kolegę,właściciela spiderka :D !
dobrze że sarna nie uszkodziła mocniej auta bo szkoda by było ....
mam również spiderka 916 :)
też wymagał trochę pielęgnacji ale wygląda już całkiem nieźle :)
nawet ostatnio był wykorzystany w fajnych celach ;) pozwolę sobie dodać foto u ciebie w temacie ,mam nadzieje że nie będziesz zły :)
attachment.php
attachment.php

natomiast mam problem z uszczelkami szyb... przy otwieraniu wciąga mi uszczelkę i nie idzie otworzyć szyby. Musiał bym je wymienić na nowe ale gdzie kupić...serwis? pozdrawiam

Załączniki

• DSC_0332.jpg
    DSC_0332.jpg
    114.8 KB · Wyświetleń: 120
  • DSC_0318.jpg
    DSC_0318.jpg
    118.5 KB · Wyświetleń: 123
Świetne zdjęcie. U mnie w spiderze wielkich zmian nie było. W tym roku wymieniłem opone a w zeszłym zrobiłem uklad dolotowy z nierdzewki. Ładnie to teraz wygląda i jest szczelne.

suuper, spiderek. Chciałbym kiedyś takiego mieć na "letnie bujanie"

Sa tanie wiec wybrac mozna cos dla siebie. Chociaz kupisz za 7 ale drugie tyle szykuj na doprowadzenie do ladu :)
Zapomnialem dodac ze pomalowalem przednia maske bo byly znowu odpryski. I wyczyscilem i zaimpregnowalem dach. Teraz ladnie odpycha krople wody :) teraz w sumie auto jest bez wkladu. Kolejna rzrcz to przebudowa budynku pod duuuzy garaz tak zeby alfy i motocykle staly w jednym miejscu bo teraz wszystko stoi porozrzucane pod zadaszeniami na podworku. I mam juz s3rdeczbie dosc widoku zakurzonego Spidera. Przy okazji otwieram maly interes wiec moze bedzie kasa na kolejną Alfe :)

schinnazzi, my się chyba znamy :) Piękna furka!
Czym obniżałeś Spidera?

- - - Updated - - -

IamICEman, widzę,że masz za siedzieniami pałąki z windstopperem. Gdzie to kupiłeś jeśli można wiedzieć? Namierzyłem to w Holandii ale może masz korzystniejsze cenowo.

Amortyzatory
Powrót