Dla mnie czarne tylko do białego lakieru. Fajny efekt dają też ciemne grafitowe, coś a'la tytan.
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

One wlasnie nie sa czarne tylko taki grafit ciemnykolor z toyoty z tego co pamietam.
Sorry siwy ale ja się tu wtrącę.JA do siebie któregoś dnia pięknego zapodam czarne borbety albo speedline i szczerze powiem że g... mnie obchodzi czy się komuś będzie podobało czy nie![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
Ja również uważam, że kolora jaki się komu podoba, byle nie czerwone do zielonego auta...Ale czarne pasują do białego, do srebrnego, do czarnego również, ale musisz mieć pod maską więcej niż 2,5...
Także nie pokazuj swojego dziwnego zdania Wujek, że tylko do traktora... No chyba, że ten traktor jest zrobiony przez Lamborgini
![]()
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych

Łukasz... Ty, taki konserwatysta?! Nie wierzę![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Idzie zima bryyyyy. No to zamontowałem Alfie webasto by nie było jej zimnoWodne oczywiscie.

no i łdnie na parkingu cofał znajomy i przydzwonił mi. drzwi do wymiany i blotnik do malowania
Trzeba było przydzwonić i jemumi sąsiad w dupę wjechał więc nie jesteś sam
![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
no i jeżeli były bez wypadkowe to się można nieźle wkurwi....!!
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...

Jaki to wypadeknowe drzwi błotnik zmatować pryśnie sie i jak nowe
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki