[156] Sportwagon 1.8 T.S

robert_jaw

Nowy
Auto
156. 1.8 TS SW
MODEL: 2003 156 Progression
SILNIK: 1.8 T.S
UKŁAD DOLOTOWY: Seria
UKŁAD WYDECHOWY:Seria (plany: Końcowy tłumik)
ELEKTRONIKA: 2x elszyby (plany: 4x el szyby)
UKŁAD NAPĘDOWY: Seria
ZAWIESZENIE: Serialekko obniżona
UKŁAD HAMULCOWY: Seria
BODY-KIT: seria : (planyzmiana lampek na czarne, malowanie grilla na czarno)
ŚRODEK: poliftowy(plany skóra)
CAR-AUDIO: seryjneradio CD
MOC: seryjne 144KM

kilka fotek jeszcze z ogłoszenia

Uploaded with ImageShack.us

a tutaj jedno zdjęcie poprzedniczki alfy

Więcej zdjęć jesli dopisze pogoda ;)

Na zdjęciach wygląda jakby tył siedział niżej niż przód, a jest pusta jak sądzę? Zobacz czy jak dostanie obciążenia(2 osoby na tył) to nie siądzie za bardzo, bo jak dla mnie za nisko siedzi jak na lekko obniżoną serię.

Co do Twoich planów to lampy w czerń a'la GTA ok, ale scudetto(gril) w czerń? Pożałujesz tego za jakiś czas, Alfa straci swój urok z przodu ;) Przerób inaczej scudetto, coś na wzór mojego(możesz kupić gotowca w bazarze od alces1). A z reflektorami pomyśl o soczewce, sam na takie zbieram od dłuższego czasu, ale Alfa później jeszcze ładniej na nich wygląda i znacznie lepiej świeci(dział bazar użytkownik Proximar przerabia oryginalne lampy na soczewki i nie jeden już z forum jest z nich zadowolony.)

Szerokości i milniona km ;)

kurde mam takie pytanie, kolega nie jest czasem z forum Vectra Unlimited ?? bo cos mi sie wydaje ( moze źle wydaje :P ) ze kiedys robiłem VT Twojej viki z bialymi felami wlasnie :)

edit: sprawdziłem :) tak, dobrze kolege kojarze :) witam w szeregach alfistów byłego vectrowca :)

No tył zdecydowanie źle siedzi... A co do czarnego grilla, ja miałem i powiem, że źle to wygląda. 20121207_201020.jpg

sesja będzie tylko pogoda musi się troche zmienić, auto trzeba wypucowac bo teraz kolor zmiania na białe :( a co do siedzenia to tak na zdjeciu wyszlo bo jak patrzylem tak na nie wczoraj to normalnie wyglada :D
i chyba grila nie bede zmieniał na czarny :D

Kurde szkoda że masz SW ,bo jak byś kupił skórki to ta bym odkupił od Cb:/

Auto umyte z zółtymi halogenami ;) jak sie zrobi ciepło to pomaluje wkładki w lampach na czarno. A od zakupu autem zrobiłem okolo 1000km jak narazie wszytsko z nim ok ;)

Rób ten grill na czarno :) Te sreberko na środku do czarnej belli ani jak nie pasuje :) Ja sobie pomykam już z czarnym grillem rok i nie wyobrażam sobie powrotu do chromów, jeszcze czarne lampy do tego i malinka.

Mycie Alfy ;)

Na urodziny dostałem nowy znaczek na gril, CB do alfy i jeszcze pieniążki na klubowe dywaniki ;D gril został oklejony folią carbonową w niedalekiej przyszłosci wkładki lamp bedą koloru czarnego, felgi na lato kolor szary ;)

zdjęcia alfy w letnim wydaniu zmieniły się lampki z przodu wkońcu wygląda tak jak chciałem :)

a tu taki maly dodatek do alfy dokładka zderzaka jeszcze nie widziałem żadnej 156 z taką dokładką

a tu z kierunkowskazami a'la USA

Wszystko ładnie pięknie, tylko co to zaślepki ferrari na felgach ? O.o

Sam i powiem że ciężko :D jak bym miał robić to drugi raz chyba bym to komuś zlecił

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

fajnie sie rezenci :) co to za dokladka ?? bo wyglada mi na uniwersalna gumowa z allegro :) tez o niej myslalem

Amortyzatory
Powrót