GrzesiekK.
Nowy
- Auto
- BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)
Alfa Romeo 156 2,5 V6 24V - wyprodukowane w 04.99 pierwsza rejestracja 02.2000r., auto niedawno przywiezione ze Szwajcarii, technicznie nie ma się raczej czego czepić a wytelepałem go przez 3h na wszystkie strony w ASO aż mnie mechanicy i elektryk mieli dość i stwierdzili że dawno tak upierdliwego kupującego nie widzieli ;] W tej chwili do poprawienia sprawa AirBag - odpalił belle głupek z kabli i padł sterownik - ale już znalazłem magika w Łodzi który to zrobi w dobrej cenie. Auto niby posiada książkę serwisową i do 197000km serwisowane było i jezdziło w Szwajcarii, jakiś stos faktur na części i naprawy był dołaczony do książki więc chyba można stwierdzić że książka i historia auta prawdziwa, w tej chwili na liczniku ma trochę ponad 203000km, lekko podtarta kierownica i gałka niby na taki przebieg wskazują, rozrzad robiony według książki wraz z wymiana pompy wody w 11.2006 przy przebiegu 184000km robiony i mechanik w ASO stwierdził że był wymianiany niedawno więc się go nie czepiam na siłę, zmienie tylko świece zapłonowe i płyny/filtry bo już na nie pora...
Co do wyposażenia:
- opcja sportpack 2 - czyli zamiast wstrętnego pseudo drewna które nagminnie pchali do tych aut mam kierownice skórzaną + ciemne zegary w czerwonym podświetleniu wyglądają super, do tego kokpit środkowy w "carbonie", zawieszenie w tej wersji to firmowo wkladany Eibach + Bilstein, do tego zestaw optycznie troche upiększający to i tak już piękne auto, fotele Recaro, bardzo podobne jak w wersji GTA z tym że w "materiale" co mnie akurat bardzo cieszy.
- pełna elektryka
- dodatkowe halogeny, spryskiwacze reflektorów
- klima
- ABS i kupa innych dupereli
- kolor auta Azzurro Fantasia - piękny w pełnym słońcu
Cóż więcej będę pisał, auto poniekąd moich dziecięcych marzeń - no morze nie dokładnie będąc troche młodszy marzyłem o 164 3.0 V6 24V ale ważne że moja bella ma również pod maską włoskie pięknie mruczące V6 które od zawsze budziło we we mnie dreszczyk emocji i podniecenie. W trasie to co to auto wyrabia to sama frajda, lekkość napędzania się, to jak się wkręca na obroty coś pięknego - i ten dźwięk, nie ma faceta który by nie obrócił głowy gdy mocniej potraktuję pedał gazu przy ruszaniu w mieście, a płeć piękna ;] pozostawie bez komentarza - ten kolor chyba zniewala bo rzuca się w oczy w daleka napewno ...
Dobra koniec pierdzielenia głupot, narazie 3 fotki, więcej w weekend pewnie gdy bede mial chwilę czasu wolną ...
pzdr. Grzesiek
[

Co do wyposażenia:
- opcja sportpack 2 - czyli zamiast wstrętnego pseudo drewna które nagminnie pchali do tych aut mam kierownice skórzaną + ciemne zegary w czerwonym podświetleniu wyglądają super, do tego kokpit środkowy w "carbonie", zawieszenie w tej wersji to firmowo wkladany Eibach + Bilstein, do tego zestaw optycznie troche upiększający to i tak już piękne auto, fotele Recaro, bardzo podobne jak w wersji GTA z tym że w "materiale" co mnie akurat bardzo cieszy.
- pełna elektryka
- dodatkowe halogeny, spryskiwacze reflektorów
- klima
- ABS i kupa innych dupereli
- kolor auta Azzurro Fantasia - piękny w pełnym słońcu
Cóż więcej będę pisał, auto poniekąd moich dziecięcych marzeń - no morze nie dokładnie będąc troche młodszy marzyłem o 164 3.0 V6 24V ale ważne że moja bella ma również pod maską włoskie pięknie mruczące V6 które od zawsze budziło we we mnie dreszczyk emocji i podniecenie. W trasie to co to auto wyrabia to sama frajda, lekkość napędzania się, to jak się wkręca na obroty coś pięknego - i ten dźwięk, nie ma faceta który by nie obrócił głowy gdy mocniej potraktuję pedał gazu przy ruszaniu w mieście, a płeć piękna ;] pozostawie bez komentarza - ten kolor chyba zniewala bo rzuca się w oczy w daleka napewno ...
Dobra koniec pierdzielenia głupot, narazie 3 fotki, więcej w weekend pewnie gdy bede mial chwilę czasu wolną ...
pzdr. Grzesiek
[

Ostatnia edycja: