Pare dni temu nabylem nowe autko.
Rocznik: 1998
Przebieg: 108 000 km
Silnik: 2,5 V6
W aucie zalozony jest strasznie brzydki i buczacy tlumik koncowy, ale niedlugo trafi tam seriaJest pare rzeczy do poprawy, glownie kosmetyka (2 wgniotki i 2 przytarcia).
Pospawalem juz dziury w ukladzie wydechowym bo byl nieszczelny
Zalozylem halogeny przeciwmgielne bo nie bylo zarowek, tak samo jak i postojowek. wyczyscilem uklad spryskiwaczy bo sie zapchal i nie pryskalo
Musze jeszcze wymienic badz wyczyscic przeplywke bo auto raz jedzie dobrze, raz sie muli.
Kilka fotek tak na szybko cyknietych:
![]()
Ostatnio edytowane przez qualin ; 24-05-2009 o 22:37 Powód: zmiana tytułu
mniam :mrgreen:
ja to tylko skórki nie mam...ale nie narzekam...pieknie wyglada,pokrywe silnika troche wyczyscic i bedzie pieknie wygladac...co do rysek na karoserii to nie martw sie o to bo ja mam belle w gorszym stanie... :mrgreen:
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
![]()
Pieknie sie prezentuje a jak ja jeszcze dopieścisz to juz bajka bedzie
![]()
![]()
Eliza,pozdrawiam!!!

dokładnie!Napisał peteja_43
a tak to piekna niewiasta
póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
a czemu na liczniku jest 240, v6 maja 260

Niezła laseczka 8) widzę, że sprowadzona, można wiedzieć ile dałeś? Bo też się przymierzam w końcu do sprowadzenia po nowym roku tylko nie wiem ile kasy szykować i czy ciężko znaleźć zadbany egzemplarz?
Moze ktos wymienial zeby licznik mniejszy przebieg pokazywalNapisał AND1
scudettokrk
Niezła laseczka 8) widzę, że sprowadzona, można wiedzieć ile dałeś? Bo też się przymierzam w końcu do sprowadzenia po nowym roku tylko nie wiem ile kasy szykować i czy ciężko znaleźć zadbany egzemplarz?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5912036
tutaj za 20 niecale po fl wnetrza![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki