Wodzu33-AR 164

Wodzu33

Nowy
Auto
AR 164 '98 2.0TS 8v
Witam przedstawiam moj nowy nabytek. Jest to wersja TS 2.0 8v. Przebieg wedlug licznika 138tys km. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wkoncu spelnilem swoje marzenie Obecnie zapoznaje sie z moja Bella:) Pozdrawiam

Elegancka i taka duzaaa :) dla mnie za duza... woziłbym powietrze :P ale to jest to - klasa sama w sobie :) pozdrawiam

Bardzo ładna kiedys miałem okazję taką nabyć z silnikiem 3.0
ale nie wyszło gratulacje zakupu pozdrawiam <hello>

kocham ten model...od niej sie zaczelo....piekna jest...i nawet czarne fele mi nie zawadzaja...gratuluje slicznej :mrgreen:

Gratuluje zakupu ,jest sliczna -mimo iz osobiscie nie przepadam za czarnym. :D

ładna, młoda i zadbana 8) Jeśli przebieg realny to tym bardziej gratuluje, a fele zawsze można zmienić ;) nie żeby było bardzo źle ale jakoś tak mi faktycznie nie paszą do całośći.

Witam ponownie, oto kilka nowych fotek mojej Belli :D Zrobiłem nią juz 1000km i jest wszystko ok więc chyba dobry zakup

Piekna wielka limuzyna - to jest to. Gratuluje

Super wyglada, ale obawiam sie ze te felgi akurat nie pasuja do 164 :roll: Sprzedaj mi je :P :wink:

Milano_155, chyba sie bedziemy licytowac, bo mi sie te fele tez podobaja :P Wodzu, zdejmij te kapcioszki :P

Niestety nie zamierzam narazie ich sprzedawać :wink: tez mi się podobają:)

Wodzu33 napisał:
Niestety nie zamierzam narazie ich sprzedawać :wink: tez mi się podobają:)
No mowi sie trudno :>> W takim razie bede musial ojcu zabrac z Alfy :mrgreen: :twisted: :wink:

hehe moje ulubione Speedline'y. mała rada to warto zainwestować w żel do opon, bo czarne felgi kiepsko wyglądają jak opona jest już dość stara i "wyblakła".

ja używam TURTLE WAX TYRE DRESSING ŻEL i tak z 2-3 tyg (ale to tez zależy różnych warunków) ładnie oponki wyglądają :)

Dzięki za podpowiedź z tym żelem do opon w lecie zastosuje:) Dzisiaj zmieniałem opony na zimówki i okazało sie, że lekko trze koło z tyłu o amortyzator.Felgi 16 opony 205/55, a letnie opony tylnie są juz troche przytarte od amorków.Co zrobić teraz? Zamówić dystanse, czy może podkładki pod śruby?

Dystanse nie są az takie drogie a zawsze odsadzą troche te koła. Tylko oby nie za bardzo bo sie misiaczki zaczna czepiac "ze za obrys wystaja"... achhh :evil:

witam serdecznie ten przebieg alfy jest autentyczny, wiem bo jestem jej pierwszym właścicielem.

---------- Post dodany o godzinie 16:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:46 ----------

przepraszam byłem.ja ją kupiłem bez felg, była na kołpakach koła 15'',felgi póżniej dokupiłem, wymieniona przekładnia, panel climatronika, amorki z tyłu, malowane zderzaki i lusterka(miała otarcia), szyba z przodu wymieniona(była pęknięta, tak przyjechała z Włoch), oleje, płyny, wszystko. stan tej alfy bardzo dobry. zamieniłem ją na obecną 166.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót