• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] czarne 159 :-)

daniell

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.4JTDm
niedawno zakupione 159 2.4JTDm 2007r. sedan, czerwone skóry el. fotele, bleu&me i inne pierdoły:-) do zobaczenia na drogach !

Załączniki

• ar3lv.jpg
    ar3lv.jpg
    71.3 KB · Wyświetleń: 488
  • alfa 159.jpg
    alfa 159.jpg
    83.5 KB · Wyświetleń: 1,421
Powala na kolana...
Jednak dobra gleba i duża felga to sprawdzony przepis na sukces.
Powiedz coś więcej o swoim cacku.
Mnie interesuje przede wszystkim co to są za felgi, w jakim rozmiarze i ile auto poszło w dół :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Ładny gangsta-look. Felga to na moje oko 20" i gleba jakieś -70mm

Powala na kolana...
Jednak dobra gleba i duża felga to sprawdzony przepis na sukces.
Powiedz coś więcej o swoim cacku.
Mnie interesuje przede wszystkim co to są za felgi, w jakim rozmiarze i ile auto poszło w dół :)
Pozdrawiam.
- Rafał

felgi to ASA ZR1 chrom 19", pytałeś ile auto poszło w dół ? szczerze nie mierzyłem tego zawieszenie wkładałem gwintowane po zakupie samochodu jak i felgi, wysokość dostrajałem do felg aby za duża szczelina między oponą a błotnikiem nie była. czekam jeszcze na aluminiową osłonę silnika niestety koleiny i leżą ce policjanty są przeszkodą i cierpi na tym spód auta.

co do większej ilości zdjęć, środka itd niebawem wrzucę na forum

Ostatnia edycja:
Powala na kolana...

Ładny gangsta-look

felgi to ASA ZR1 chrom 19"
- a ja jakoś nie jestem zaskoczony ,że taki rozmiar felg chromowanych na ciemnym lakierze da taki świetny efekt.Zastanawiam się tylko, dlaczego przedstawiając wizualizacje 159-tek na chromach jakiś czas temu, stwierdzono,że chrom to tylko do amerykańskich pick-up'ów,bo do belli to niemal profanacja marki...
Piękna bella. Gratuluję i pozdrawiam.

Ładna, ale podziwiam za wielkie jaja, które trzeba mieć podczas jazdy po naszych drogach.

To już kategoria lowrider.

Jazda musi być naprawde wymagająca.Na zywo musi być ciekawa prezencja.

Prezentuje się rewelacyjnie ;) przepis na zajebisty samochód: dobra felga i gleba, sprawdza się tutaj w 100 %. Trochę lipę masz przez nasze drogi, na tych nisko profilowych oponach odczujesz każdą nie równość ;/. Życzę szerokości i przyczepności oraz bezawaryjności ;). Pozdro!

fajny fotelik - młody/młoda się buja na sportowo od dziecka :lol:

moja "młoda" buja we zwykłym ale do mojego "emryt diesel" to jej styknie :lol:

Amortyzatory
Powrót