Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Nasze Belle - Opisy i zdjęcia naszych Alf.
    Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    PK
    Auto
    AR
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    19 m

Domyślnie

Ładniutka i powiem szczerze pierwszy raz widze Gtv w takim kolorze

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Rudix
    Mieszka w
    EKU
    Auto
    Gtv 2.0 TS
    Czas spędzony na forum
    12 m

Domyślnie

Powiem Wam, ze nie przepadam za białymi samochodami. No ale ta Alfa... mmmmmm
    Jeszcze powinienes poszukac bialych felg! Ostatnio widzialem biale Porshe i do tego mial biale felgi. Extra to wygladalo!

xaraf
    Gość

Domyślnie

Świetnie się prezentuje w bieli. Mam nadzieję, że będzie Ci długo i bezawaryjnie służyła
    Co do felg, to mam zupełnie odmienne zdanie niż przedmówca. Czarne z polerowanym rantem, byłoby miodnie :twisted:

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.
    Czas spędzony na forum
    2 d 14 h 57 m

Domyślnie

Super bella gratulacje
    miłej i bezawaryjnej jazdy pozdrawiam <hello&gt;

Alfa i jej ochroniarz

ViP Dwusuwowiec Avatar Wodzu33
    Mieszka w
    Suwałki
    Auto
    AR 164 '98 2.0TS 8v
    Czas spędzony na forum
    1 d 6 h 44 m

Domyślnie

Bardzo ładna bella. Podoba mi sie kolor. Co do felg tez jestem za czarnymi. Pozdrawiam i gratuluje zakupu <hello&gt;

ViP Rowerzysta Avatar Papamek
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR Gtv 1.8TS 2000, Bianco Polare
    Czas spędzony na forum
    2 h 30 m

Domyślnie

Minęło już troszkę czasu i kilometrów od zakupu Gtv. Kilka moich krótkich refleksji.

Wygląd
    Samochód jest piękny i basta. Cieszy moje oko, przykuwa też uwagę na ulicy. Jak podjechałem pod dom, to sąsiad z balkonu bił brawo Niektórzy znajomi śmieją się tylko, że kupiłem sobie „przedłużacz”. Ale ja nie potrzebuję
    Cieszę się, że Bella spodobała się także na świątecznym spotkaniu w Krakowie.

Silnik
    1.8TS nie jest silnikiem, który zapewnia ciężkiej Gtv specjalne osiągi. Jeździłem szybszymi autami. Ale przez to, że lubi wysokie obroty, zachęca do jazdy aktywnej. Na trasie odczuwam wyraźnie, że to auto kocha jechać szybko (130-140km/h prędkości podróżnej). No może nie bardzo szybko, ale szybko. Na krajowe dukty to i tak za dużo. Trudno wykorzystać tę zaletę, tym bardziej, że nie jestem kolekcjonerem punktów. W mieście auto męczy się trochę, jak to rumak na uwięzi, ale nie protestuje. Poza tym wiem, kiedy mogę zaspokoić jej ognisty charakter. Pali przyzwoicie, średnio ok.10 l / 100km.

Komfort i ergonomia
    Największy kłopot sprawia mi w mieście szerokie otwarcie drzwi. A bez tego trudno mówić o komfortowym wsiadaniu i wysiadaniu z Gtv. Pozycja za kierownicą jest wygodniejsza niż się początkowo spodziewałem. Widoczność odpowiednia do wzrostu auta. Drogę widać świetnie, ale nieba prawie wcale. To jednak ujmuje wrażeń podczas jazdy. Parkowanie wymaga uwagi i wyczucia zarówno tyłu jak i przodu Gtv.

Cieszę się, że wybrałem ten samochód. Jazda Alfą Romeo Gtv będzie idealnym sposobem na uczczenie 25-lecia uzyskania prawa jazdy
    Paweł

cin_ek
    Gość

Domyślnie

miodzio Bella - niech Ci służy i cieszy jak najdłużej

Fred
    Gość

Domyślnie

Papamek, z dwojga złego lepiej kupic sobie "przedłużacz" i dalej cieszyc sie życiem niż zostać frustratem :mrgreen:

Ech.. zeby mnie kiedys bylo stać na "przedłużacz" o nazwie Maserati GT S :twisted:

fred

RUDA
    Gość

Domyślnie

Super lalka - gratulacje Jedno pytanie techniczne - po tym jak juz zamowiles inspekcje i przeglad w ASO i stacji obslugi to czy wlasciciel spuscil z tonu i ceny? Zawsze mnie interesowala ta kwestia po wykupie inspekcji - skoro takie bylo och i ach w oczach wlasciciel, a przy inspekcji wyszly usterki - jaka byla jego reakcja?
    Pozdro

showtime
    Gość

Domyślnie

Papamkowa GTV-ka jest przesliczna widzialem na zywo w Krk na spocie

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

dystanse przelotowe

eton pro 170

eton gmbh pro170 forum

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia