Gtv zacne autko, wyglądem przyćmiewa wszystkie autka na ulicy. Pozdrawiam i gratuluje zakupu ( nie powiem że nie zazdoszczę belliops: ) :mrgreen:
Kupowałem od człowieka sprowadzającego samochody z Włoch. Okazał się bardzo fajnym gościem. Pomógł mi znaleźć hotel w Przemyślu (dojechałem pociągiem około północy), rano mnie z niego odebrał, zorganizował obie wizyty (ASO i SKP) i zawiózł tam Bellę lawetą (nie miała wtedy ubezpieczenia). Zakładałem, że ceny w ogłoszeniach są cenami wywoławczymi, więc i tak szykowałem się na jej negocjowanie. Po przeglądach, na których byliśmy razem, było łatwiej. Sam zaproponował cenę niższą, niż sądziłem. Wyliczyłem, że dostałem zniżkę 17% !. Można powiedzieć, że pomógł mi dokonać dobrego zakupu, a sam i tak nie stracił.Napisał RUDA
Kontaktowaliśmy się później w innych, pozamotoryzacyjnych sprawach, bez żadnych pretensji, czy żalu. Dzwoniłem do niego ostatnio i zamówiłem Spidera V6 3.0Ma się porozglądać.
Gtv zacne autko, wyglądem przyćmiewa wszystkie autka na ulicy. Pozdrawiam i gratuluje zakupu ( nie powiem że nie zazdoszczę belliops: ) :mrgreen:
no no nobiała GTV
rarytasik ;] pozdrawiam
Wczoraj miałem dzień wyjazdowy poza W-wę, ok.80km w jedną stronę. Dojazd na miejsce bez większego problemu, droga zaśnieżona, ale równa. Wracałem późnym wieczorem, trochę po śniegu, ale na krajowej siódemce już po błocie pośniegowym i rozjeżdżonych w śniegu koleinach. Koszmar. Gtv zbiera brzuchem wszystkie bryły śniegu jakie odpadają spod kół ciężarówek i innych aut. Gwałtowne omijanie utrudniają koleiny, trzeba uważać, żeby nie ustawić się w poprzek drogi. Trzymałem tylko kciuki, żeby rzeczywiście był to śnieg, a nie coś twardszego. Ale wszystko skończyło się dobrze.
Pozdrawiam, Paweł
AR Gtv 1.8TS 2000 Bianco Polare
Clio Renault Sport 2010
Zrobiłem "tjuning" i wymieniłem boczne kierunkowskazy na białe. Kupiłem je w firmie MHM Tuning http://www.mhmtuning.com.pl/
Też mam takie tylko innej firmy![]()
Po Alfa City 2009 w Komarom mały update.
Gtv jeżdżę już 6 miesięcy, przejechałem ponad 8000 km.
W końcu na letnich oponach Uniroyal Rainsport 2, do których dokupiłem komplet felg AR. Zostały polakierowane na bardzo ciemny grafit-metalic.
W międzyczasie wymieniłem olej na Motul 6100 Synergie Plus (10W-40).
Pozdrawiam, Paweł
Ostatnio edytowane przez Papamek ; 19-04-2009 o 22:20
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki