Biel wygląda cudnie. pielęgnuj i pieść to cudo
bardzo fajnie wyglada w bieli nic dodac nic ujac fajni eby wygladała biała felga szprychowa jakas 17 z czerwonym paseczkiem na obwodzie ale bo moje skromne zdanie
Biel wygląda cudnie. pielęgnuj i pieść to cudo
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
piękna zastanawiam się jakby wyglądała na biały felgach ale wiadomo każdy ma swój gustPozdrawiam
Felgi planowałem inne, właśnie szprychowe. Te kupiłem bardzo tanio z myślą o zalegajacym komplecie "chińczyków" na zdarcie. Okazało się, że felgi są w dobrym stanie. Miały być polakieowane na dwa kolory, z białym rantem na zewnątrz. Ale ze względu na brak naturalnego miejsca "odcięcia" w tym wzorze felgi trudno było je okleić do takiego malowania i zostały całe ciemne. Trochę musiałem się do nich przyzwyczaić![]()
Pięknai ten kolorek...pozazdrościć ;P
Moim zdaniem znacznie lepiej wyglądała na poprzednich felgach, obecne trochę postarzają tą piękną Gtv-ke.
jest: '04 AR 147 1.6 TS Distinctive, Nero Metalico
była: '98 AR 156 1.9 JTD Progression, Grigio Chiaro metalic
Po dłuższej przerwie czas na małą aktualizację.
Już w czerwcu felgi zyskały kolorowy rant. Zdecydowałem się na czerwień. W podobnym kolorze są też pomalowane zaciski klocków hamulcowych. Do tego śruby z chromowanymi łbami.
Pod maską niewielkie zmiany. Seryjny filtr powietrza zastąpiłem wkładem f-my Green.
http://www.greenfilter.pl/produkty.html
Podczas zlotu w Częstochowie, w pomiarze na hamowni wyszło 144,6[KM]/7011[obr/min] oraz 161,1[Nm]/3647[obr/min].
System audio, po dwóch pierwszych etapach zmian (odtwarzacz Clarion DXZ389GRUSB i przedni zestaw głośników Eton Pro 170 + wytłumienie drzwi), czeka na czterokanałowy wzmacniacz i subwoofery na tylnej półce.
Na zdjęciach biała kontrastuje z czerwoną Gtv Freda
Moja Gtv zyskała towarzyszkę - niedawno zakupiłem AR 156 1.8TS z 2000 roku. Jak tylko ją dopieszczę, to przedstawię Forumowiczom.
Pozdrawiam, Paweł
AR Gtv 1.8TS 2000 Bianco Polare
Clio Renault Sport 2010
Śliczna Blondynka! Nie myślałeś o zmianie felg np. ,,telefony" osobiście bardziej by mi leżały![]()
Na nowy sezon przesiadka na większe koła.
17" cali, ET 35, 20 szprych. Opony Pirelli PZero Rosso 225/45R17. Dystanse przelotowe 17mm.
A oto efekt:
![]()
Pozdrawiam, Paweł
AR Gtv 1.8TS 2000 Bianco Polare
Clio Renault Sport 2010
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki