Karmelitos
Nowy
Śliczna bestia a ten dzwięk mnie zabił, aż sam zacząłem myśleć o montowaniu czegoś do mojej pięknej, tylko zastanawiam się czy w ogóle da się wyciągnac fajny dzwięk z jts?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Śliczna bestia a ten dzwięk mnie zabił
tylko zastanawiam się czy w ogóle da się wyciągnac fajny dzwięk z jts?

generalnie polecam pozbyć się szkieł kitowych Nikona, zwłaszcza, że w Twoim przypadku nie będzie to jakoś bardzo bolesne. 50 1.8 i 12-24 to spoko szkła, do tego dorzuciłbym ew. 35 1.8 i zakres do 50 mm masz ładnie obstawiony. polecam rozejrzeć się też za czymś pokroju Sigmy 70-200 2.8 (szybszy AF kosztem obrazka z Tamrona, ale i tak wg mnie wygrywa, a Nikkor 70-200 2.8 jest dość drogi). ja na przykład jestem wielkim fanem tego typu obiektywów, jeśli będziesz miał okazję obmacać to zobacz, może i Tobie się spodoba.Hmm.. Wczoraj po powrocie na wstępie włączyłem redukcję szumów w menu (była wyłączona, bo na D40 zawsze miałem wyłączoną). Co do obiektywów.. na D40 zawsze na kitowych (18-55 i 55-200) było OK. Ta sesja była na 3 szkłach: 18-135, stałka Nikona 50mm, Tokina 12-24. Generalnie dopiero się uczę korzystać z tych szkieł (szczególnie Tokina), brakuje mi też filtra polaryzacyjnego, ale to już wkrótce![]()
ja tam lubie wnętrza, a czarna skóra jest spokoWnętrze jak wnętrze - czarne![]()
w takim razie czekamBędą foty, jak skończę robić skóry - wczoraj zdołałem wyczyścić jeden fotel, reszta czeka...
Ładna, zadbana 166. Zdjęcia bardzo ładne tylko ten przedni znaczek nie pasuje mi jakoś. Kolory na tym logo są przechu.owe kup ori. Zrób sobie prezent Tomaz. Niebieskie żółte to jakieś jak z wycinanek .
wiele osób robi fenomenalne zdjęcia aut z zewnątrz a ma potężne problemy z fotami środka i po zadaniu magicznego pytania wprost mówią, że nie ogarniają tego typu zdjęć. a to wcale nie jest trudne
Korzystając z okazji, zadam Ci pytanie: nie mam lampy, więc w grę wchodzi tylko naturalne światło, jak/gdzie postawić samochód (pogoda, pora dnia, kąt słońca?) żeby było dobrze? Czy dobrze kombinuję, że najlepiej pochmurny dzień (białe niebo) bo będzie równo?