• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

OPOLSKIE Zlot

• Autor wątku Autor wątku enku
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja Swoją 146 byłem na zlocie w Bruntalu piękna sprawa. A 147 mamy 2 tyg.
Tą 146 to 1.6 boxer którego wyciągałem z krzaków kolesiowi i odbudowuję ją pomału już jest progres ale jeszcze trochę brakuje. Ale cieszę się z posiadania tej właśnie alfy.

Ok czyli o której na Ance i gdzie dokładnie? Może zostawimy swoje telefony na priv żeby się potem znaleźć

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Pewnie że można tel. zostawić, na Ance myślę na tym parkingu pod klasztorem lub zjedziemy pod amfiteatr

hm,pod kościołem pewnie bedzie masa samochodów,na pomniku zresztą też.niedziela,dość tłoczno tam jest.

Pod pomnikiem jest duży parking i możemy iść na ten tor saneczkowy zobaczyć jest tam ponoć jakiś Bar / restauracja.

to ilu alfistów przyjedzie z okolic opola moze tez wpadne dawno nie bylem na ance moze sie cos zmienilo?

Nie wiemy ilu bo nikt nic nie pisze. Ale też nie wiem jak będzie z pogodą bo zapowiadają deszcz i burze. Ale zobaczmy jutro ja nadal startuję

Pogoda się utrzymuje więc o 14.30 pod Tesco z Koźla start na Anne na 15 będziemy tam może umówmy się od razu pod pomnikiem koło amfiteatru

attachment.php

Załączniki

• IMG_20140629_153547.jpg
    IMG_20140629_153547.jpg
    79.8 KB · Wyświetleń: 134
Dziękuje wszystkim obecnym za spotkanie. Było super, trzeba teraz myśleć o jakiś cyklicznych spotkaniach ;). Zdjęcia nie wrzucam bo mam prawie identyczne ze zdjęciem Abu. Następne może uda się Opole.

Ja również pozdrawiam i potwierdzam, nast. spot Opole może być

Amortyzatory
Powrót