Zlot w Sanoku

Sebcia90

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 3.0 v6
Panie i Panowie dawno nie organizowaliśmy spotu w Sanoku więc czas coś zorganizować zakładam nowy temat ze względu na ilość postów w tamtym temacie :) Więc przejdźmy do rzeczy, termin 13.07 lub 20.07 godzina do ustalenia, zbiórka pod Areną w Sanoku potem wspólny przejazd na parking w Góry Słonne i urządzenie tam grilla, i teraz jeszcze jedna sprawa mianowicie jedzenie i picie każdy przywiezie we własnym zakresie czy zrobimy zbiórkę pieniędzy na konto i jedna osoba wszystko kupi? Miejsca jest dużo, ławeczki z tego co się orientuję tez są, ładny taras widokowy do wspólnego zdjęcia. Proszę o wyrażenie własnej opinii. Pozdrawiam Sebastian :)

Spróbujcie zmobilizować Sanok , Krosno ,Jasło i resztę Bieszczad i zróbcie to razem , na pewno przyjadą też ludzie z dalsza bo akurat są wakacje i jeśli dopisałaby pogoda to można połączyć przyjemne z pożytecznym.

Dodano po 3 minutes:

Ten punkt widokowy o którym piszesz to bardzo fajne miejsce na zlot , piękne widoki i sporo miejsca na samochody.

Ostatnia edycja:
no to trzeba to poogłaszac po poszczególnych podforach;D

jak do tej pory nie mam żadnych planów na te 2 terminy więc wstępnie bym się wybrał :)

No to konkret!
niech kazdy pisze który z tych terminów pasuje to zrobimy tak zeby było ok. Ale tak myśle ze 20.07 tez byłby ok, wiecej czasu na przygotowanie;)
Każdy przynosi to co chce, a parę osób jakiegoś grila i rozpałke ja np. moge cos przywiesc;)
Robimy liste osób żeby mniej wiecej wiedziec jak to sie przygotować;)

Ostatnia edycja:
Ja też jestem za 20 lipca

Wysłane z mojego GT-I9100

Łukasz ty to jak kierownik

Lista 20.07:

1. Sebcia90
2. deka07
...

Mnie też sie prawdopodobnie uda zawitać na spota ;] 20.07.

Łukasz ty to jak kierownik

Ktoś musi być:D
Lista:
1. Sebcia90
2. deka07
3. LukeMazur
4. olo66
5. bezel_ek
6. - Wolf!-
7. dominik1992
8. Hundzflot7
9. R0bs0n
10. Reggie4ever

Wpisałem wszystkich co sie opowiadali za 20 i jezeli nic nie stanie na przeszkodzie to będą, listę będę uaktualniał.

To i ja dopisuję się do listy :)
1. Sebcia90
2. deka07
3. LukeMazur
4. olo66
5. bezel_ek
6. - Wolf!-
7. dominik1992
8. Hundzflot7
9. R0bs0n
10. Reggie4ever
11. rafal727

Więc, każdy przywozi jedzenie i picie we własnym zakresie :) co do godziny to proponuję 15:00 pod Areną zaś o 15:30 bądz o 15:45 wyjazd spod Areny w kolumnie na Góry Słonne :)

Amortyzatory
Powrót