Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
Alfy nie masz juz?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Słowik masz Sedici 4x4?
jesli tak to jak to sie sprawdza?
Ja się piszę na taką imprezę, jestem już prawie po sezonie więc i wolniejsze weekendy się zaczną więc jak jest okazja to chcę przyjechać i napić się z kim trzeba i pogadać i odświeżyć kontakty.Wola Żarczycka czy też Zarczycka sam dokładnie nie wiem, a dokładniej agroturystyka AZALIA obok rezerwatu Azalii Pontyjskiej w Kołaczni. Termin do wyboru: piątek 09.10 w godzinach popołudniowych lub sobota 10.10 od rana.
Koszt za 1 osobę - około 40 zł w tym: kiełbasa i karkówka porcje naprawdę duże, oczywiście pieczywo, ketchup i musztarda, dodatkowo miejscowy ogórek kiszony oraz pieczone ziemniaki z białym serkiem, naturalnie kawa i herbata plus jakieś napoje na start.
Jeżeli ktoś ma ochotę na coś innego niestety musi się zaopatrzyć we własnym zakresie.
Duży ogrodzony teren, możliwość urządzenia zabawy tanecznej czy też innej , sprzęt nagłaśniający na miejscu potrzebny tylko chętny z laptopem i muzyką.
Jeżeli będzie słoneczna pogoda cała impreza może odbywać się na świeżym powietrzu, w przypadku niepogody do dyspozycji sala na około 100 osób, do dyspozycji stół bilardowy, jeżeli ktoś oprócz integracji ma ochotę powędkować (niestety dodatkowa opłata w wysokości 5 zł za wędkę) również istnieje taka możliwość.
Czasu mamy prawie miesiąc więc zawsze można coś dodatkowo wymyślić.
Piwo dostępne na miejscu...nocleg również, koszt 50 zł za pokój 5-cio osoby, do dyspozycji jest 4 takie pokoje, w budynku węzeł sanitarny typu prysznice i toalety.
W razie pytań proszę o wiadomości prywatne.
Istnieje również możliwość wystawienia faktury np. za przygotowanie miejsca do przeprowadzenia szkolenia tudzież innej integracji.