• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

I Zlot Podkarpackich Alfaholików 2015 - Dyskusja

mam ale od jutra chyba juz definitywnie przesiadam sie na Crome, jescze trzeba buty na zime kupic :/

Słowik masz Sedici 4x4?
jesli tak to jak to sie sprawdza?

Słowik masz Sedici 4x4?
jesli tak to jak to sie sprawdza?

Dokładnie to Sedici 1.9 Muti Jet, 120 KM 4x4 super autko, w mieście nieocenione nie ma dla niego za wysokich krawężników:) w zimie z załączonym napędem na cztery kółka naprawdę daje sobie radę, zaśnieżona droga czy też zaspy nie są dla niego przeszkodą, na śliskim w zakrętach tył nie ucieka, naprawdę super się jeździ. Mieliśmy dla żony Tucksona kupić ale u Dymka dali jej pojeździć SX4, ale 2 WD no i decyzja zapadła że Fiat. Nawet goście w komisie u Dymka mówili żeby szukać 4x4. No i znalazłem i jestem zadowolony. W zimie częściej nim jeździłem niż Alfą :)

GT trafiła w dobre ręce kupił ją Schnazzi a ja chciałem 2.5 V6 w budzie 156ki jednak grupa trzymająca władzę czytaj żona i Motordoktor mnie wyleczyli z tego pomysłu no imam 159ke Progression z 2007 roku już delikatnie dotknięta przez Wela :) ale Cła też kiedyś trafi do mnie na razie szukam Barchetty bo sprzedałem motor i chce Cabrio.A ty też zmieniłeś:)

Wola Żarczycka czy też Zarczycka sam dokładnie nie wiem, a dokładniej agroturystyka AZALIA obok rezerwatu Azalii Pontyjskiej w Kołaczni. Termin do wyboru: piątek 09.10 w godzinach popołudniowych lub sobota 10.10 od rana.
Koszt za 1 osobę - około 40 zł w tym: kiełbasa i karkówka porcje naprawdę duże, oczywiście pieczywo, ketchup i musztarda, dodatkowo miejscowy ogórek kiszony oraz pieczone ziemniaki z białym serkiem, naturalnie kawa i herbata plus jakieś napoje na start.
Jeżeli ktoś ma ochotę na coś innego niestety musi się zaopatrzyć we własnym zakresie.

Duży ogrodzony teren, możliwość urządzenia zabawy tanecznej czy też innej , sprzęt nagłaśniający na miejscu potrzebny tylko chętny z laptopem i muzyką.
Jeżeli będzie słoneczna pogoda cała impreza może odbywać się na świeżym powietrzu, w przypadku niepogody do dyspozycji sala na około 100 osób, do dyspozycji stół bilardowy, jeżeli ktoś oprócz integracji ma ochotę powędkować (niestety dodatkowa opłata w wysokości 5 zł za wędkę) również istnieje taka możliwość.

Czasu mamy prawie miesiąc więc zawsze można coś dodatkowo wymyślić.

Piwo dostępne na miejscu...nocleg również, koszt 50 zł za pokój 5-cio osoby, do dyspozycji jest 4 takie pokoje, w budynku węzeł sanitarny typu prysznice i toalety.

W razie pytań proszę o wiadomości prywatne.

Istnieje również możliwość wystawienia faktury np. za przygotowanie miejsca do przeprowadzenia szkolenia tudzież innej integracji.
Ja się piszę na taką imprezę, jestem już prawie po sezonie więc i wolniejsze weekendy się zaczną więc jak jest okazja to chcę przyjechać i napić się z kim trzeba i pogadać i odświeżyć kontakty.

Nie ma chętnych? Kto chce jechać to dajcie znać w temacie lub na Fb bo zostało mało czasu a musimy wiedzieć ile będzie osób i czy jest sens w ogóle to organizować.

Amortyzatory
Powrót