Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Podkarpackie i Lubelskie - Alfisti z Podkarpackiego (Rzeszów, Przemyśl, Stalowa Wola, Mielec) i Lubelskiego (Lublin, Chełm, Zamość, Biała Podlaska). Na tym forum możesz poprosić użytkowników z tego rejonu m.in. o oględziny samochodu z ogłoszenia sprzedaży.
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
ja nauczyłem się tylko migać do kolegów na klubowych ramkach resztę olewam ;P chyba że sami pozdrowią
Samochody są na benzynę. Na olej napędowy jeżdżą traktory i ciężarówki, a na gazie gotuje się obiad. Tyle w tym temacie.
-
03-02-2012 23:32 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Mateo21a4
ja nauczyłem się tylko migać do kolegów na klubowych ramkach resztę olewam ;P chyba że sami pozdrowią
To mnie bys nie pozdrowil bo nie mam ramek
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac

| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
korzen
Pozdro dla kolegi w
156(chyba)
spotkanego dzisiaj na skrzyżowaniu przy Podkarpackiej

Jechałem srebrną
147 z naprzeciwka i mrugałem długimi
Jak to było pomiędzy 14 a 15 i skręcałeś w Dąbrowskiego to możliwe że ja byłem bo widziałem że jakaś Alfa skręca ale za późno zobaczyłem żeby odmachać
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Mateo21a4
no jasne że może się zdarzyć

ale w dieselkach ;D ja mam benzynę więc pali mi przy -20 bez problemu ;D
---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:13 ----------
a właśnie, kolega też ma
159 taki sam
silnik jak Ty, nie mógł dojechać dzisiaj rano do pracy, co 50 metrów gasł mu silnik i w końcu zrezygnował
ja w ogole nie odpalilem nawet na rozruchowym.Paliwo kaplica
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
nie ma to jak benzynka, ale podobno ma spaść cena ropy ;P
Samochody są na benzynę. Na olej napędowy jeżdżą traktory i ciężarówki, a na gazie gotuje się obiad. Tyle w tym temacie.
-
-
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
KamilP
Jak to było pomiędzy 14 a 15 i skręcałeś w Dąbrowskiego to możliwe że ja byłem bo widziałem że jakaś Alfa skręca ale za późno zobaczyłem żeby odmachać

Kamil jak Ci się sprawuje Alfa? znalazłeś radio CB do swojej?
-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
Mateo21a4
Kamil jak Ci się sprawuje Alfa? znalazłeś
radio CB do swojej?
Alfa się sprawuje dobrze, parę dni temu nie chciała odpalić
ale podładowałem aku i jest w porządku. Nawet skórki w zimie nie są takie złe jak przypuszczałem spokojnie da radę wytrzymać jak się wsiada. A radyjko kupiłem Yosana i daje radę
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
KamilP
Alfa się sprawuje dobrze, parę dni temu nie chciała odpalić

ale podładowałem aku i jest w porządku. Nawet skórki w zimie nie są takie złe jak przypuszczałem spokojnie da radę wytrzymać jak się wsiada. A radyjko kupiłem Yosana i daje radę

Jak byś kiedyś przejeżdżał przez Nisko to daj wcześniej znać
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia