Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Podkarpackie i Lubelskie - Alfisti z Podkarpackiego (Rzeszów, Przemyśl, Stalowa Wola, Mielec) i Lubelskiego (Lublin, Chełm, Zamość, Biała Podlaska). Na tym forum możesz poprosić użytkowników z tego rejonu m.in. o oględziny samochodu z ogłoszenia sprzedaży.
    Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Czudec ok. Rzeszowa
    Auto
    156 1.8 02'
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    6 d 20 h 6 m

Question Regeneracja i prostowanie felg Alu

Witam.
    Mam takie pytanie, czy ktoś z użytkowników forum zajmuje się regeneracją i prostowaniem felg aluminiowych lub orientuje się ktoś ile taki zabieg kosztuje? Mam felgę alu 15" firmy Oz, jedna felga jest delikatnie puknięta, a na wszystkich widać odpryski i ślady użytkowania, na tej pukniętej jeździć się da, ale muszę myśleć o jej wyprostowaniu (lub wymianie na inną) bo na dłuższą metę nie wyrobi.

Pozdrawiam
    Jest: 156 1.8 02'

Była: Alfa Romeo 33 1.7 8v

dbh
    dbh jest nieaktywny
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    AR 156 1,8 TS 2001
    Czas spędzony na forum
    26 d 3 h 55 m

Domyślnie

raz prostowalem felge stalowa w Ropczycach, zaplacilem chyba 70pln ale aluminiowe tez prostowali i jesli mnie pamiec nie myli to prostowanie aluminiowej jest tansze od stalowej. to bylo jakies 5 lat temu i nie wiem czy wogle ten biznes tam jeszcze dziala
    Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.

PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!

3. Thanks Kierownik thanked for this post
    Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Sanok
    Auto
    AR 156 1,8 TS
    Czas spędzony na forum
    4 h 55 m

Domyślnie

witam
    ja prostowalem felgi w sanoku placilem 50 pln za sztuke a jesli chodzi o regeneracje to kosztuje ona 100 pln szt piaskowanie i nowa powloka lakiernicza zalezy tez gdzie sie robi ja osobiscie wolal bym wypiaskowac i samemu ja pomalowac wychodzi o wiele taniej

5. Thanks Kierownik thanked for this post
    JFC
    JFC jest nieaktywny
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar JFC
    Mieszka w
    Łańcut
    Auto
    156 2,0 TS '98 grigio africa, eibach pro-kit/ Laguna Ph1 1,8 RT
    Czas spędzony na forum
    19 d 4 h 51 m

Domyślnie

Zastrzegam nie wiem, czy to jeszcze funkcjonuje, ale chyba tak...
    ZAKŁAD ŚLUSARSKO - MECHANICZNY
    USŁUGOWO - PRODUKCYJNY

Andrzej Bazan
    35-330
    Słocina 325
    (dojazd od ul. Wieniawskiego)
    tel. (017) 857 16 50
    tel. kom. 609 098 777
    Najprościej zadzwonić.
    ......amortyzatory założone?

"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers."
    -Colin McRae

7. Thanks Kierownik thanked for this post
    Użytkownik Romeo Avatar rafal_n5
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR147 1.9jtd 140km edc16 cf3
    Czas spędzony na forum
    1 d 21 h 44 m

Domyślnie

w słocinie dalej działa.teraz już jest to rzeszów wiec zakład mieści się na ul.Wieniawskiego w rzeszowie.Tutaj masz wiecej o prostowaniu felg z innego podkarpackiego forum
    http://www.rfrteam.fora.pl/mechanika...owych,163.html

9. Thanks Kierownik thanked for this post
    Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Czudec ok. Rzeszowa
    Auto
    156 1.8 02'
    Czas spędzony na forum
    6 d 20 h 6 m

Domyślnie

Amortyzatory założone i teraz to dopiero się przyjemnie jeździ Dzięki JFC za pomoc

digEEr możesz podać jakiś namiar na te firmę?

dziękuje za odpowiedzi, na pewno będę do nich dzwonił w najbliższym czasie - póki co da się jeździć, ale nie za długo, bo szkoda mi opony..
    Ostatnio edytowane przez Kierownik ; 02-04-2010 o 22:11
    Jest: 156 1.8 02'

Była: Alfa Romeo 33 1.7 8v

Użytkownik Embrion Avatar lukaszlz
    Mieszka w
    okolice Rzeszowa
    Auto
    AR 156 SW JTD 115KM
    Czas spędzony na forum
    57 m

Domyślnie

witam.
    Pewnie trochę daleko będziesz miał ale podaje namiar na firmę w Ropczycach kolega dbh pisał o tym:
    Bochenek Arkadiusz. Naprawa felg aluminiowych
    39-100 Ropczyce, ul. Zielona 114
    tel. 504 711 755
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez lukaszlz ; 03-04-2010 o 06:20

Użytkownik Romeo Avatar rafal_n5
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR147 1.9jtd 140km edc16 cf3
    Czas spędzony na forum
    1 d 21 h 44 m

Domyślnie

mam pytanko do tych którzy prostowali już alufelgi.Czy po prostowaniu zawsze trzeba je malować z zewnątrz?Mam jedną felgę do prostowania,jeździć się da ale czuć troszkę wibracje nadwozia

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar marc1nz
    Mieszka w
    Jedlicze
    Auto
    AR 156 2.5 V6
    Czas spędzony na forum
    13 d 17 h 24 m

Domyślnie

Witam a wiec ja pod koniec tamtego sezonie pokrzywilem felge ( 17"lato) ,felga po uderzeniu miala na tyle bicie ze smilo przesmigalem na niej do zimy ,oddalem do prostowania ,odebralem ja kilka dni temu wtedy doznalem krotkotrwalego szoku (po chwili sie ocknolem) felga wygladala jak po wypadku do zaplaty 140 zl ,podobna inaczej sie nie dalo jej naprawic aha farba na feldze opalona palnikiem ,na tym zakladzie postawilem krzyzyk i wiecej juz tam moja noga nie postanie ,oczywiscie felga do malowania a co za tym idzie caly komplet cena okolo 450 zl za komplet ,malowanie oczywiscie proszkowe ,laczne koszty naprawy skrzywionej felgi 590zl
    Pozdrawiam
    http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...6_marc1nz.html
    Posiadam blokady rozrzadu HP silnik 2.5/3.0 24V ,potrzbujesz ? -PW

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Alfa_Lucas
    Mieszka w
    WWA\RK
    Auto
    Alfa Romeo 146 `00 1,9 JTD Była / 145 `99 Nero / 156 FL
    Czas spędzony na forum
    26 d 21 h 8 m

Domyślnie

Marcin śmiało możesz napisać jaka to firma ku przestrodze innych
    -= Alfa Romeo 145 JTD `99 NERO=-

Alfa_Lucas, on Flickr
    Cuore Photography, on Flickr

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

ile kosztuje prostowanie felgi aluminiowej

renowacja felg chełmprostowanie felg rzeszówprostowanie felg aluminiowych rzeszówile kosztuje prostowanie felg aluminiowychprostowanie felg biała podlaskaile kosztuje prostowanie felgiile kosztuje prostowanie alufelgimalowanie felg mielecrenowacja felg aluminiowych chełmrenowacja felg stalowa wolaprostowanie felg aluminiowych podkarpackielakierowanie felg mielecmalowanie felg aluminiowych rzeszówprostowanie felg lublin cenaprostowanie felg aluminiowych stalowa wolagdzie prostowac alusy w rzeszowieprostowanie felg motocyklowych rzeproszkowe malowanie felg aluminiowych stalowa wolaile kosztuje wyprostowanie felgipiaskowanie felg biała podlaskafelgi rzeszów krakowskafelgi rzeszow krakowskanaprawa felg aluminiowych w rzeszowienaprawa felg aluminiowych ropczyceile kosztuje naprawa felgi aluminiowejprostowanie felg stalowa wolaile trwa prostowanie felginaprawa felg chełmprostowanie felgi aluminiowej śladyprostowanie felg rzeszów cenaprostowanie felg stalowych rzeszów lubelskaregeneracja felg aluminiowych-krosnoMALOWANIE FELG KROSNOile kosztuje prostowanie alusówmalowanie alufelg sanokregeneracja felg aluminiowych-ropczyceprostowanie felg jaka cenaprostowanie felg łancutrenowacja felg aluminiowych stalowa wolaalufelgi prostowanie rzeszówrenowacja felg aluminiowych krosnoile kosztuje odnowa alufelgprostowanie alufelg chełmczy po prostowaniu felge trzeba malowacprostowanie felg jak to sie robiprostowanie felg rzeszowregeneracja alufelg rzeszówprostowanie felg aluminiowych chełmrenowacja felg mielec cenarenowacja felg biała podlaskarenowacja alufelg podkarpacieauto felgi łancutile kosztuje wyprostowanie alufelgimalowanie felg aluminiowych stalowa wolapiaskowanie felg lublin cenaprostowanie felgpiaskowanie felg rzeszowprostowanie felg ropczyce rzeszowskapolerowanie felg aluminiowych rzeszówprostowanie alufelg ile trwaprostowanie felg aluminiowych rzeszów ile kosztujeprostowanie felg aluminiowych przemyślbazan felgiprostowanie felgi aluminiowej cenaprostowanie felg cena stalowa wolanaprawa felg sanoknaprawa felg aluminiowychwww.renowacja i naprawa alufelg rzeszowmalowanie felgprostowanie felg lubelska rzeszów piaskowanie felg cena biała podlaskaregeneracja felg mielecprostowanie felg rzeszów lubelskaprostowanie felg krosnoprostowanie felg aluminiowych okolice łańcutaile kosztuje prostowanie felg stalowych rzeszów lubelskaregeneracja felgi aluminiowej lublinprostowanie felgi kosztprostowanie alufelg rzeszówprostowanie felg i malowanie aluminiowych rzeszówjak wyprostować alusa ile kosztujeprostowanie felg palnikopalanie felg aluminiowychile kosztuje polerowanie alufelgile prostowanie felgirzeszów malowanie proszkowe felg cenamalowanie proszkowe mielecprostowanie felg aluminiowych rejon krosnonaprawa felg w rzeszowiegdzie tanio i dobrze wyprostować alufelge pomorskiefelgi ropczyce bochenekprostowanie felg mielec regeneracja felg-krosnorenowacja felg przemyslmalowanie felg proszkowo biała podlaskaprostowanie felg przemyslpiaskowanie kół rzeszówpolerowanie felg sanokproszkowanie felg mielec

Zakładki

Uprawnienia