Odradzam technikum!!!
Miałem tam praktyki :mrgreen: :mrgreen: i wiem co się tam działo...
Takich rzeczy uczniowie nie robią, oni tylko tam sprzątają i ściemniają :mrgreen:
Za moich czasów jak tam chodziłem na praktyki mój kumpel jeździł 145 1.4 i zawsze mu tam robili.
Nie wiem jak jest teraz bo sie troche pozmieniało.
Odradzam technikum!!!
Miałem tam praktyki :mrgreen: :mrgreen: i wiem co się tam działo...
Napisał Scrat-155
Hehe, a Tworka znasz :?:
Akurat nie. Ale jak byłem na KTW to koleś okulary miał jak lornetki, a i tak na mikrometrze czy suwmiarce nic nie widziałNapisał Brzoza
![]()
ja też bym nie oddał mojej do technikum
johny szkoda że teraz masz dodatkowe koszty, w sumie to wywalili Ci dobrze rzeczy prawdopodobnie tak? ;/
czarna 145 1.6 TS
tak.I wlaśnie jutro musze wywalic 200zł na zrobienie tłumika środkowego...ehhhjohny szkoda że teraz masz dodatkowe koszty, w sumie to wywalili Ci dobrze rzeczy prawdopodobnie tak? ;/
Wiec znacie jeszcze jakies inne dobre serwisy w Łodzi?
Witam Wszystkich
Adaś jak na sprawdzenie to przyjechałeś do mnie a na robote to chcesz jechać gdzie indziej , no nie ładnie nie ładnie, ja rozumiem że serwis jest drogi ale zawsze się możemy dogadać jakbyś nie wiedział gdzie mieszkam
Dobry, a ile za rozrzad z pompka i paskiem zebatym?
Jade gdzie indziej, bo mam blisko - ale jak dasz dobra cene...![]()
A propo tego co napisał johny o 3B to trudno mi uwierzyć. Pisał to 1 kwietnia więc nie wiem co mam myśleć.
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.maciejzielinski.digartfolio.pl
Dobry jest magikiem z Maredi.... nie balbym sie powierzyc mu auta.... Ale Cennik w Maredi troszke mnie przeraza...Napisał marcins737
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki