Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
mechanicy w Łodzi - kogo polecacie , kogo nie ??
Witam wszystkich!!
W tym tygodniu czeka mnie wymiana rozrządu bo 90 tys. się zbliża nieubłaganie. Polecacie kogoś, kto się dobrze zajął Waszą Bellą??Czytałem już na forum o 3B(nawet już tam byłem i się wstępnie umówiłem), ale jeszcze chciałbym poznać więcej Waszych opinii. Także będę wdzięczny za rady...Z góry dziękuję i pozdrawiam

Ja w 3B robie i polecam.Tanio i solidnie.Znaja sie na Alfach i nawet na silniczkach 3.0V6
A jesli nie oni to jest jeszcze serwis alfy i fiata na rudzie-Ul.Torfowa od Franciszka z Asyrzu.
Tam są magicy tylko maja duzo roboty ale jak powołasz sie na mnie to bedzie taniej.
Znajdz tam Roberta Wtryskiwacza...pozdro
-

Tak jest
Dzięki za radę

alfa już jest u Nas...
dziękuję za zaufanie.
Mateusz 3B :-)
-
-

Zapraszam Wszystkich bardzo serdecznie.
Prosze powoływać się na forum, będą jakieś rabaciki :-)

Wczoraj zosatwiłem i odebrałem mają Alfę147 z 3B Q-Service.
Muszę powiedzieć że autko jeździ jak marzenie. Może to subiektywne odczucie, ale wydaje mi się, że Bella lepiej się zbiera, a na 100 jest cichsza. Ale do rzeczy, oto lista tego, co zostało zrobione:
-rozrząd-komplet(pasek, napinacz, rolka...)
-filtry: paliwa, oleju(powietrza został bo jeszcze daje radę)
-oleje: silnikowy (Mobil1 10W40), w skrzyni biegów i we wspomaganiu
-koncentrat chłodzący
-żaróweczka stopu i test komputerowy
Dużo tego, ale autko zbliża się do 90000 więc czas był najwyższy.
Wszystkie naprawy są dokumentowane w książeczce serwisowej, zakładanej na miejscu. Stanowi ona zarazem podstawę do reklamacji-3B udzilają rocznej gwarancji na swoje usługi.
I na koniec koszt, lekko nie było: 1230PLN
Gorąco polecam ten seriwis. Chłopaki(moją Bellą zajmował się Mattman) znają się na rzeczy i są chętni do pomocy, rad, itd, co dla mnie jako laika jest bardzo ważne.
No!Bo się rozpisałem...Ogólnie rewelacja :mrgreen:

Napisał
mattman Zapraszam Wszystkich bardzo serdecznie.
Prosze powoływać się na forum, będą jakieś rabaciki :-)
ja mysle 
do zobaczenia po wyplacie!
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
alfa romeo lodz lakiernik troszynski
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia