Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
Nie jest napisane, że samochód bezwypadkowy, a wiadomo, że sprzedawca nigdy całej prawdy nie powie. Czy jest możliwość, żeby ktoś podjechał sprawdzić stan lakieru (najlepiej z miernikiem), posłuchać jak chodzi silnik, czy coś stuka w zawieszeniu i po stanie samochodu ocenić realność podanego przebiegu? Sprawdzałem już kilka samochodów i za każdym razem byłem w plecy za podróż + wizytę w serwisie. Może dzięki Wam udałoby mi się chociaż trochę przyoszczędzić, w tym również czasu na podróż z Katowic, a jeśli oględziny wypadłyby pozytywnie, to wtedy wiedziałbym przynajmniej, że naprawdę warto jechać i zabrać auto do serwisu.
na wiosne chciałem kupic gt i wtedy nią sie zainteresowałem, kosztowała 55tys. okazało sie ze była bita przód o d kierowcy i lekko błotnik tylny lewy - kojaże po adesie sprzedawcy i kolorze siedzeń
Distinctive, ale jak zauważył obserwator737 bez xenonów, więc już teraz wszystko się zgadza. Jeszcze bitą lekko z tyłu, to bez problemu bym kupił, ale przód raczej odpada.
Ech...szukam dalej w takim razie Za tydzień minie już 4 miesiąc poszukiwań
pakiet zimowy - powinna mieć spryskiwacze reflektorów nawet jeśli nie ma ksenonów
pisanie o elektrycznych szybach czy podłokietniku jest przezabawne - każda GT to ma... równe sensowne byłoby gdyby napisał że ma aż 4 koła a każde z nich przykręcono pięcioma śrubami
oglądałem inną alfe tego sprzedawcy. i powiem tak stan z fot nijak ma sie do stanu faktycznego. auta wyglądające idealnie mają z reguły mocno porysowany lakier. co do samych fot to widać ingerencję photoshopa. biedna wersja. za 15k nie spodziewałbym się rewelacji. Ja osobiście mam uraz do aut z płocka. dużo tam handlarzy i kombinatorów, kazde auto to bezwypadek, a jak przychodzi co do czego to udają że nie wiedzą o przeszłości powypadkowej samochodu mimo że w środku czuć farbą...
A co do egzemplarza który oglądałem, auto było w db stanie, może nawet do wzięcia. niestety było 1.9 więc odpadło w przedbiegach...
, prestige cars zduńska wola forum, prestige cars opinie, euro cars zduńska wola opinie, prestige cars spółka cywilna opinie, prestige cars spółka cywilna, handlarz autami wloskimi z plocka, EURO CARS opinie, euro cars zduńska wolaopinie, euro cars zduńska wola forum, auto salon hajmig opinie, komis prestige zduńska wola, opinie auto salon hajmig, alfa romeo gt eurocar, tdi 110 oględziny, euro cars zduńska opinie, prestige cars, prestigecars oinie, euro cars opinie zduńska wola, prestigecars zdunska wola czy warto, handlarz wloskimi autami z plocka, euro cars zduńska wola forum opinie, euro cars zduńska wola opinie o sprzedawcy, komis euro cars opinie zduńska wola, co sądzicie o prestige cars zduńskiej woli
Zakładki