Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
Nie jest napisane, że samochód bezwypadkowy, a wiadomo, że sprzedawca nigdy całej prawdy nie powie. Czy jest możliwość, żeby ktoś podjechał sprawdzić stan lakieru (najlepiej z miernikiem), posłuchać jak chodzi silnik, czy coś stuka w zawieszeniu i po stanie samochodu ocenić realność podanego przebiegu? Sprawdzałem już kilka samochodów i za każdym razem byłem w plecy za podróż + wizytę w serwisie. Może dzięki Wam udałoby mi się chociaż trochę przyoszczędzić, w tym również czasu na podróż z Katowic, a jeśli oględziny wypadłyby pozytywnie, to wtedy wiedziałbym przynajmniej, że naprawdę warto jechać i zabrać auto do serwisu.
na wiosne chciałem kupic gt i wtedy nią sie zainteresowałem, kosztowała 55tys. okazało sie ze była bita przód o d kierowcy i lekko błotnik tylny lewy - kojaże po adesie sprzedawcy i kolorze siedzeń
Distinctive, ale jak zauważył obserwator737 bez xenonów, więc już teraz wszystko się zgadza. Jeszcze bitą lekko z tyłu, to bez problemu bym kupił, ale przód raczej odpada.
Ech...szukam dalej w takim razie Za tydzień minie już 4 miesiąc poszukiwań
pakiet zimowy - powinna mieć spryskiwacze reflektorów nawet jeśli nie ma ksenonów
pisanie o elektrycznych szybach czy podłokietniku jest przezabawne - każda GT to ma... równe sensowne byłoby gdyby napisał że ma aż 4 koła a każde z nich przykręcono pięcioma śrubami
oglądałem inną alfe tego sprzedawcy. i powiem tak stan z fot nijak ma sie do stanu faktycznego. auta wyglądające idealnie mają z reguły mocno porysowany lakier. co do samych fot to widać ingerencję photoshopa. biedna wersja. za 15k nie spodziewałbym się rewelacji. Ja osobiście mam uraz do aut z płocka. dużo tam handlarzy i kombinatorów, kazde auto to bezwypadek, a jak przychodzi co do czego to udają że nie wiedzą o przeszłości powypadkowej samochodu mimo że w środku czuć farbą...
A co do egzemplarza który oglądałem, auto było w db stanie, może nawet do wzięcia. niestety było 1.9 więc odpadło w przedbiegach...
, prestige cars zduńska wola forum, prestige cars opinie, euro cars zduńska wola opinie, prestige cars spółka cywilna opinie, prestige cars spółka cywilna, handlarz autami wloskimi z plocka, EURO CARS opinie, euro cars zduńska wola forum, komis prestige zduńska wola, tdi 110 oględziny, auto salon hajmig opinie, euro cars zduńska wolaopinie, alfa romeo gt eurocar, co sądzicie o prestige cars zduńskiej woli, euro cars opinie zduńska wola, opinie auto salon hajmig, prestigecars zdunska wola czy warto, handlarz wloskimi autami z plocka, prestigecars oinie, euro cars zduńska wola forum opinie, euro cars zduńska wola opinie o sprzedawcy, komis euro cars opinie zduńska wola, euro cars zduńska opinie, prestige cars
Zakładki