witam
Fajnie wiedzieć że przybyła alfa do naszego miasta a co do warsztatów to Ci nie pomogę jak coś znajdziesz ciekawego to daj znać![]()
Witam,
wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem 156 SW 1,9 JTD 2001r. jednakże mam kilka rzeczy do zrobienia (rozrząd, wahacze, stabilizator itp), co sądzicie o ASO w Płocku (czy można im zaufac??) lub macie może jakiegoś zaufanego mechanika do którego mógłbym oddac moją Alfredę a który nie operuje cennikiem ASO, niestety w mojej okolicy (Włocławek) nikogo nie znalazłem chociaż pytanko zadawałem na tym forum jaki i na AlfaClub'ie
Pozdrooovki
witam
Fajnie wiedzieć że przybyła alfa do naszego miasta a co do warsztatów to Ci nie pomogę jak coś znajdziesz ciekawego to daj znać![]()
Crissu. sprawdź od razu dwumas i dokładnie zawieszenie, bo z tego co pamiętam masz tam sporo rzeczy do wymiany.
Zawieszenie zrobione (wahacze przód, stabilizator tył) sprzęgło niby ok nie ma żadnych szopek, poza tym wymienione płyny filtry, rozrząd i pasek z napinaczem bo już piszczał troszke sie wykosztowałem ale czego się nie robi dla takiego auta..... w poniedziałek lece nią do Belgii będzie teścik mam nadzieje że bez niespodzianek.... trzymajcie kciuki....![]()
Pozdro
2800 km bez żadnego zająknięcia.... cudo... czekam teraz tylko na zdjecia z wakacji od niemieckiej policji (ustrzelilo mnie na autostradzie)
Auto-Alfa. Autoryzowana stacja Bosch. Chlebny A
http://szczegoly.pkt.pl/auto-alfa_au...799c02659.html
Bez obaw mozesz zostawic tam swoja belle. Choc nie przepadaja tam za nimi, znaja sie na rzeczyNo i cenia sie (ale nie tak jak ASO)
"Auto-Moto"
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&lr=...85898846307734
Rowniez bez obaw co do napraw
Pzdr![]()
Ostatnio edytowane przez rdk_ ; 04-09-2009 o 20:29
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
1. Nie. Maja dobra opinnie, nie slyszalem zlego slowa od nikogo
2. Brat wymienial kompletny rozrzad, poduszke silnika i cos tam jeszcze. Fachowe podejscie i cena adekwatna.
Pzdr
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki