Po dogadaniu sie z phantomem71 z ktorym organizujemy ramki pod tablice uznalismy ze najlepszym wyjsciem bedzie jak cala paczuszke tzn ramki dla lodzkich Alfaholicow zostana przeslane do mnie i ja juz na jakims spotcie wam je rozdam. Powodow takiej decyzji jest wiele ale glowny to ze za wysylke zaplaci sie raz. Jesli ktos ma inne zyczenie i chcialby dostac przesylke bezposrednio to niech pisze. Dobrze by bylo gdyby osoby zainteresowane ramkami potwierdzily czy sie zgadzaja na takie wyjscie. Czekam na info od Was.
dobra, poprosze sztuk raz (only na dupke)
zostaje przy ramkach z 3B, są "śfietne" i bardzo sie mnie pdobają![]()
Siema, ja bym sie pisał, tylko jaki dokładnie wyglad maja te ramki :?:
wszystko na ten temat znajdziesz tutaj...Napisał Olowek
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...dki-vt3383.htm
Jak najbardziej popieram :!:
...czyli jak narazie wiekszosc jest za...no bo takto kazdy musialby placic po 8 zeta na nasza kochana i jakze szybka Poczte Polska, a jedna wysylka rowna sie 8 zeta na podzial (po 50 gr mniej wiecej na lebka) - taniej niz pocztowka...Adasco dopisz sie do list ktora istnieje pod adrsem wskazanym przez fr33 http://www.forum.alfaholi...adki-vt3383.htm i powiedz ze chcesz jedna sztuke a nie jeden komplet...

Bravo bradzo dobry pomysł![]()
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl
...wielki powrot tematu...tak jak juz pisal phantom71 ramki bedzie mial u siebie w poniedzialek lub wtorek (25-26 czerwca)...wiec moi drodzy alfisti - odbior przeze mnie rameczek po szybkim wplaceniu pieniazkow bedzie mozliwe juz albo w srode albo w czwartek...tak wiec apelacja do was - w miare mozliwosci prosilbym o przywiezienie odpowiedniej kwoty tj. 11 zl (10 zloty ramki + 1 zet na przesylke) na spota by wszystko ladnie i gladko poszlo...i oczywiscie scrat zamawiajacy 2xkpl 21 zl (2x 10 zl za ramki i 1 zl za przesylke)...widzimy sie w niedziele i przedyskutujemy jak i kiedy mam wam dostarczyc ramki...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki