Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
Użytkownik Embrion
Mechanik Łódź
Witam wszystkich. Poszukuje jakiegoś w miarę dobrego i w miarę taniego mechanika co by mi rozrząd wymienił w AR 156 1.9 jtd 115 km. Znacie może jakiegoś dobrego (najlepiej z okolic Zduńskiej Woli Konstantynów ostateczność Łódź) mechaniora? Za odpowiedź z góry dziękuję. Pozdrawiam.
-

tmin.pl, bruzdowa 29. To w kochanowce, czyli wlot o aleksandrowa.
TMiN Serwis 91-232 Łódź ul. Bruzdowa 29 tel. (42) 6524008, 502 136522, 501 545779, e-mail: biuro@tmin.pl
Klubowicze moga liczyc na znizki, a mechanicy sa takze milosnikami marki i klubowiczami, zatem wkladaja tez troche serca w robote.
Ostatnio edytowane przez adasco ; 18-11-2009 o 09:52
Użytkownik Embrion

Napisał
adasco 
tmin.pl, bruzdowa 29. To w kochanowce, czyli wlot o aleksandrowa.
TMiN Serwis 91-232 Łódź ul. Bruzdowa 29 tel. (42) 6524008, 502 136522, 501 545779, e-mail:
biuro@tmin.pl Klubowicze moga liczyc na znizki, a mechanicy sa takze milosnikami marki i klubowiczami, zatem wkladaja tez troche serca w robote.
Właśnie do nich jadę już jestem umówiony. Jeszce muszę się dowiedzieć czy ustawią mi zawory i w jakiej cenie. Pozdrawiam i dzięki za informację.
Użytkownik Romeo

Bez wchodzenia w du.e polecam TMiN, mi robili rozrząd zaraz po kupnie samochodu i nawet nic nie popsuli
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V

Również z czystym sercem polecam Tminków!!! Chłopaki są miłośnikami i zawsze można się z nimi dogadać, a co do lanciateam to daj spokój może i są fachowi (na pewno nie bardziej od Tminków) ale to naciągacze i ceny mają z kosmosu!!! Przynajmniej jak dla mnie! Pozdrawiam.
Ps. Co do gwarancji to robiłem remont silniczka u Tminków to nie dość że połowę ceny zapłaciłem niż u zdzierców to gwarancje też dostałem.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia