Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
    Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Łódzkie
    Auto
    AR 156 1.9 JTD 115 KM 2002r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    32 m

Domyślnie Mechanik Łódź

Witam wszystkich. Poszukuje jakiegoś w miarę dobrego i w miarę taniego mechanika co by mi rozrząd wymienił w AR 156 1.9 jtd 115 km. Znacie może jakiegoś dobrego (najlepiej z okolic Zduńskiej Woli Konstantynów ostateczność Łódź) mechaniora? Za odpowiedź z góry dziękuję. Pozdrawiam.

obserwator737
    Gość

Domyślnie

www.alfateam.pl - tuż przy stadionie ŁKS , polecam bo mają dobre ceny , wszystkie części na miejscu we własnym sklepie ( na allegro autosklep24 ) , łatwo do nich dojechać a taką obsługę jak wymiana rozrządu wykonują w zasadzie na poczekaniu o ile się wcześniej umówisz telefonicznie

dla mnie ważne jest też to że dają pisemną gwarancję na wymianę rozrządu
    Załączone adresy Załączone adresy

Alfa Team - samochody Alfa Romeo , serwis , części zamienne.
    http://www.alfateam.pl

Ostatnio edytowane przez obserwator737 ; 18-11-2009 o 09:12

adasco
    Gość

Domyślnie

tmin.pl, bruzdowa 29. To w kochanowce, czyli wlot o aleksandrowa.
    TMiN Serwis 91-232 Łódź ul. Bruzdowa 29 tel. (42) 6524008, 502 136522, 501 545779, e-mail: biuro@tmin.pl

Klubowicze moga liczyc na znizki, a mechanicy sa takze milosnikami marki i klubowiczami, zatem wkladaja tez troche serca w robote.
    Ostatnio edytowane przez adasco ; 18-11-2009 o 09:52

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Łódzkie
    Auto
    AR 156 1.9 JTD 115 KM 2002r
    Czas spędzony na forum
    32 m

Domyślnie

Cytat Napisał adasco Zobacz post
    tmin.pl, bruzdowa 29. To w kochanowce, czyli wlot o aleksandrowa.
    TMiN Serwis 91-232 Łódź ul. Bruzdowa 29 tel. (42) 6524008, 502 136522, 501 545779, e-mail: biuro@tmin.pl

Klubowicze moga liczyc na znizki, a mechanicy sa takze milosnikami marki i klubowiczami, zatem wkladaja tez troche serca w robote.
    Właśnie do nich jadę już jestem umówiony. Jeszce muszę się dowiedzieć czy ustawią mi zawory i w jakiej cenie. Pozdrawiam i dzięki za informację.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Czas spędzony na forum
    1 h 7 m

Domyślnie

Bez wchodzenia w du.e polecam TMiN, mi robili rozrząd zaraz po kupnie samochodu i nawet nic nie popsuli
    Życie z pasją!
    145 1.9 TD
    147 1.9 JTD 16V

padech
    Gość

Domyślnie

Również z czystym sercem polecam Tminków!!! Chłopaki są miłośnikami i zawsze można się z nimi dogadać, a co do lanciateam to daj spokój może i są fachowi (na pewno nie bardziej od Tminków) ale to naciągacze i ceny mają z kosmosu!!! Przynajmniej jak dla mnie! Pozdrawiam.

Ps. Co do gwarancji to robiłem remont silniczka u Tminków to nie dość że połowę ceny zapłaciłem niż u zdzierców to gwarancje też dostałem.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia