Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
    Użytkownik Alfa i Omega Avatar palchon
    Mieszka w
    SJZ
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD SPORTWAGON
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 d 23 h 46 m
    Wpisów
    1

Domyślnie 159 do slubu:)

Witam
    Zostałem poproszony przez Kolegę o poszukanie Alfy 159 najlepiej kombi z okolic Kozienic.
    Kuzynka od Kolegi wychodzi za mąż około 20 sierpnia, za Alfocholika, ale nigdzie nie "zrzeszonego".
    Kolega chciałby znać koszty, ewentualne propozycje proszę pisać tu lub na PW.
    Pozdrawiam
    Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
    Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar alienek
    Mieszka w
    Sierpc
    Auto
    Alfa Romeo 147 03'
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    1 h 18 m

Domyślnie

Cytat Napisał palchon Zobacz post
    Witam
    Zostałem poproszony przez Kolegę o poszukanie Alfy 159 najlepiej kombi z okolic Kozienic.
    Kuzynka od Kolegi wychodzi za mąż około 20 sierpnia, za Alfocholika, ale nigdzie nie "zrzeszonego".
    Kolega chciałby znać koszty, ewentualne propozycje proszę pisać tu lub na PW.
    Pozdrawiam
    Na allegro ostatnio patrzyłem była czarna 159 w sedanie.120zł za godzinę chciał.
    "Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia