![]() |
|
|
Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
|
|
#1 |
|
Użytkownik
Maniak resoraków
Samochód: 166 2,5 V6 2000r
Podziękował: 5
Podziękowań: 0 w 0 postach
|
Ja właśnie wymieniłem u nich sprzęgło w 166 2,5 V6 i jestem zadowolony. Cena taka jak u konkurencji, samochód sprawny i ludzie tam pracujący sprawiają wrażenie tych, co się faktycznie znają. Sam zdecydowałem się na eksperyment z nieznanym alfamaniakom warsztatem z konieczności - braku bliskich terminów u polecanych wszędzie guru i małą odległością na holowanie samochodu spod domu do serwisu. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia z tym miejscem - warto podzielić się z innymi, bo sam długo szukałem informacji o nich zanim w końcu zdecydowałem się wstawić tam samochód. Napisałem tego posta, bo na naszej warszawskiej mapie za mało jest miejsc, gdzie bez większych obaw można zostawić Alfę na leczenie. adres serwisu: Abpol , ul. Grochowska 45 pzdr |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik
Ogier
Samochód: 166 2.4JTD 99.X CF2 140CV "PROGRESSION"
Podziękował: 6
Podziękowań: 5 w 5 postach
|
A ile zapłaciłeś ?
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik
Maniak resoraków
Samochód: 166 2,5 V6 2000r
Podziękował: 5
Podziękowań: 0 w 0 postach
|
500 za wymianę sprzęgła z fakturą. w sumie zostawiłem trochę więcej bo przy okazji zrobili parę drobnych rzeczy.
|
|
|
|
![]() |
|
||||||
| Tagi |
| 166, abpol, alfę, alfie, alfy, bez, bliskich, braku, cena, długo, domu, doświadczenia, ego, eksperyment, faktycznie, fia, fiata, gdzie, grochowskiej, grupy, holowanie, informacji, innymi, jak, jakieś, serwis, sprzęgło, szukałem |
| Narzędzia wątku | |
|
|