![]() |
| Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
| | #1 |
| Użytkownik Maniak resoraków Zarejestrowany: 12 2008 Samochód: 166 2,5 V6 2000r Skąd: Warszawa
Podziękował: 5
Podziękowań: 9 w 1 poście
| Ja właśnie wymieniłem u nich sprzęgło w 166 2,5 V6 i jestem zadowolony. Cena taka jak u konkurencji, samochód sprawny i ludzie tam pracujący sprawiają wrażenie tych, co się faktycznie znają. Sam zdecydowałem się na eksperyment z nieznanym alfamaniakom warsztatem z konieczności - braku bliskich terminów u polecanych wszędzie guru i małą odległością na holowanie samochodu spod domu do serwisu. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia z tym miejscem - warto podzielić się z innymi, bo sam długo szukałem informacji o nich zanim w końcu zdecydowałem się wstawić tam samochód. Napisałem tego posta, bo na naszej warszawskiej mapie za mało jest miejsc, gdzie bez większych obaw można zostawić Alfę na leczenie. adres serwisu: Abpol , ul. Grochowska 45 pzdr |
| | |
| | #2 |
| Użytkownik Alfa i Omega Zarejestrowany: 06 2008 Samochód: 166 2.4JTD 99.X CF2 140CV "PROGRESSION" Skąd: Raszyn
Podziękował: 8
Podziękowań: 10 w 10 postach
|
A ile zapłaciłeś ?
__________________ Matka natura jest suką. STOP! Ciotom drogowym STOP! |
| | |
| | #3 |
| Użytkownik Maniak resoraków Zarejestrowany: 12 2008 Samochód: 166 2,5 V6 2000r Skąd: Warszawa
Podziękował: 5
Podziękowań: 9 w 1 poście
|
500 za wymianę sprzęgła z fakturą. w sumie zostawiłem trochę więcej bo przy okazji zrobili parę drobnych rzeczy.
|
| | |
![]() |
| ||||||
| Tagi |
| alfa, alfe, alfy, bydzi, czegos, deche, diagnostyczna, dobrego, dorobic, dzisiaj, fajna, fiata, ile, jtd, katowicach, katowice, kluczyk, kluczyków, kolo, komu, koszalinie, koszty, kumam, kumatemu, lakiernika, malowanie, mechanicy, mechanik, mechanika, mechaniory, metalowe, namiar, obramowki, pany, pomorzu, poszukiwana, potrzebuje, powierzyc, powietrza, przepływomierz, radzimy, romeo, rozsądnemu, saloonu, service, servis, serwis, serwisy, sobie, solidnie, sprawdzeni, stacja, stronka, super, szukam, tanio, tapicerki, warszawy, warsztatu, witam, wymiany, wymienic, zajechał, zamków, zapalniczki, zarowke, zaufana, zawieszenie, zegary, żem |
| Narzędzia wątku | |
| |