Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
    Użytkownik Maniak resoraków Avatar trei
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    166 2,5 V6 2000r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    9 h 48 m

Thumbs up Serwis Abpol na Grochowskiej w warszawie

Odkryłem na mój gust niezły serwis, o którym na forach Alfy jest cicho. Goście specjalizują się w samochodach grupy Fiata, w tym najbardziej w Lancii, ale bez problemu podejmują się też niektórych spraw w Alfie.

Ja właśnie wymieniłem u nich sprzęgło w 166 2,5 V6 i jestem zadowolony. Cena taka jak u konkurencji, samochód sprawny i ludzie tam pracujący sprawiają wrażenie tych, co się faktycznie znają.

Sam zdecydowałem się na eksperyment z nieznanym alfamaniakom warsztatem z konieczności - braku bliskich terminów u polecanych wszędzie guru i małą odległością na holowanie samochodu spod domu do serwisu.

Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia z tym miejscem - warto podzielić się z innymi, bo sam długo szukałem informacji o nich zanim w końcu zdecydowałem się wstawić tam samochód.

Napisałem tego posta, bo na naszej warszawskiej mapie za mało jest miejsc, gdzie bez większych obaw można zostawić Alfę na leczenie.

adres serwisu: Abpol , ul. Grochowska 45

pzdr

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    166 2.4JTD 99.X CF2 140CV "PROGRESSION"
    Czas spędzony na forum
    1 d 16 h 29 m

Domyślnie

A ile zapłaciłeś ?
    Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka.
    Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem. Najczęściej jest to wieko od trumny.
    STOP! Ciotom drogowym STOP!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar trei
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    166 2,5 V6 2000r
    Czas spędzony na forum
    9 h 48 m

Domyślnie

500 za wymianę sprzęgła z fakturą. w sumie zostawiłem trochę więcej bo przy okazji zrobili parę drobnych rzeczy.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

abpol przy ul.grochowskiej

abbpol serwis

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia