Ja tez jestem z Płocka![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson

tak takdokladnie
no smiga coraz wiecej i przerozne kolorki na dodatek
![]()
z daleka wiedziałem ze to alfa
ten gril mmm
![]()
No więc chłopaki konkretnie walimy jakiś meeting?
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r. - Moja obecna
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r. tatowa
Alfa Romeo 145 1.7 16v 1995r. - Moja była
Lepiej z każdym dniem na dworku się robi więc może zaczniemy ustalac jakiś termin?propozycje daty no bo miejscówkę to już mamy tak?
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
oczywiście że mamy miejscówkę
ja już się nie mogę doczekać tego zlotu , nigdy jeszcze nie uczestniczyłem w takim zjeździe
czekam na jakiś konkretny termin ale myślę że nie wcześniej jak początek maja jak będzie cieplutko...
pozdrawiam

Tez myślę ze Maj (II polowa np.) będzie chyba najlepszym terminem
Fajnie ze robi sie całkiem pokaźna grupa w mieście
![]()
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
No to spokoTeraz to raz cieplej raz zimnej no ale w maju to będzie naprawdę ciepło
i może jakiegoś grilla
![]()
no i dziś mnie to spotkałoJechał kolega Alfa z innego regionu polski mrugnął światłami i pokazał cześć
nie powiem uczucie miłe
![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! [...]
Siemanko Płoccy Alfaholicy!Jedziecie do tego Wrocławia na zlot?
---------- Post dodany o godzinie 11:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:04 ----------
jak coś to piszcie czy ktoś jedzie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki