Piotrek tak to jest ta naklejka na emblemat, wydaje mi się że to lepsze rozwiązanie niż wydawanie kasy na nowy cały znaczek...
Ciesze się że się ze mną zgadzaszNo jak coś ja mogę załatwić naklejki jakie się chce
ja mam u siebie na szybach adres forum no i węże pod kierunkami... wydaje mi się że nie jest źle
Ale zobaczysz na żywo wtedy sam ocenisz
![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! [...]
melduje jestem chętny na zlocik jak cos bedzie sie szykowało prosze o kontakt pzdr

Jak coś to i ja bym brał 2 sztuki tych naklejek tylko jeszcze się wstrzymam bo z kasiorą licho na razie bez roboty niestety, do żony się uśmiechnę to może da
dam znać jak by co
No Panowie zebrać się w końcuBo jak daleko to chętni są
a jak przychodzi do spotkania to już gorzej
![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! [...]

znalazłem przypadkiem takio temat ogólnie baaaardzo ciekawy projekt Alfy duzo zdjęć miło się przegląda. ale podziwiam kolesia który ogarnia tą "wiązke" kabli hehe
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...r=asc&start=90
bang! bang!! You're death!!!

Teraz to juz wiem, że to lepsze rozwiązanie bo ten mój oryginalny pierwszy odprysk dostał już po 5 miesiącach, a teraz po 9 to już jest nieciekawie. A poza tym w tej cenie bede miał 3 i o wiele szybciej się wymieni:-D bo z tym odkręcaniem wszystkiego i rozwiercaniem to zeszło ze 2 godz!!!
A oceniać już nie musze bo pamiętam że nawet dobrze to wyglądało, jedyne moje zastrzeżenia to chyba dotyczyły tego, że nie w pełni czarna obwódka, tylko ciemny granat, ale spoko, daje rade![]()
No widzisz teraz już wiesz co jest lepszym rozwiązaniemJak tam Panowie święta mijają ;>
![]()

strasznie.....
alkohol to złOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bang! bang!! You're death!!!
hehehe ba trzeba wiedzieć ile można wypić![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki