Oki
W sumie jestem już po podłączeniu kabelka, wszystko cacy miodzio podłączył, zgrał z Alicją, udało mi się wykasować błędy, standardowo walnięty przepływomierz-kabel odczepiłem ale błąd pokazuje, mam jeszcze błąd P0480, P0481- odpowiedzialne jest to coś za uruchamianie wentylatora czy jakoś tak, i coś że "sygnał temperatury powietrza przepływomierza" i numer kodu ale lipa fotkę zrobiłem i nie mogę odczytać.
Reasumując pokazuje 3 błędy plus bez kodu przepływomierz powietrza-tu żaden kod się nie wyświetla tylko sam opis- dodam że tych 3 błędów nie mogę wykasować niestety ;/ chyba wymiana/serwis albo nie wiem
teraz poszukuje jakiegoś dobrego programu serwisowego, bo te co na forum są DTE i ELERN to jakoś mi nie podchodzą i nie śmigają jak należy, ale fakt faktem udało mi się podłączyć
Seba jak coś i tak bym cię poprosił byś mi pokazał co i jak się tym obsługiwać
Ostatnio edytowane przez lokers ; 05-05-2011 o 12:11

jak tam Seba przydał sie adapter?
bang! bang!! You're death!!!

Ok pierwsze koty za płoty jak to się mówiz Sebą się spotkaliśmy i poznaliśmy
w końcu,
czas poznać resztę, Panowie to może jak ładna pogoda będzie w weekend to się zgadamy jakoś
![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! [...]

Jestem za niedziela tylko od 15tej najlepiej, groszek masz może naklejki logo na przód i tył może??

Ja rowniez moge zaleciec w niedzieleJak zawsze obecny
![]()
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....

no 1 mi została ale nie odsprzedaje jednak zostawie sobie pewno sie przyda

no to będę musiał zamówić
To jak z tą niedzielą na którą i gdzie![]()
No właśnie Panowie ;>jak tam widzim się ;>
![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! [...]

hmmm nooo niedziala to i mi może by pasowała![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki