Witam!
Jest ktoś z Płocka albo z Sierpca?Wszyscy jakoś mogą się spotkać a My?
Witam!
Jest ktoś z Płocka albo z Sierpca?Wszyscy jakoś mogą się spotkać a My?
ktoś na pewno by sie znalazłpo płocku troche alf smiga...ale użytkownikow tu za pewne malo
jeszcze Włocławek niedaleko i inne pobliskie miesciny lub miejscowosci jak sie zrobi cieplo mozna by gdzies sie zjechac
Oooo jest ktośno po Sierpcu z 7 by się znalazło ale wiesz hee starszyzna:/
żeby chociaż minimum z 15 osob sie znalazlo![]()
Widziałem jeszcze tutaj z Płocka kogoś ale na razie tylko My jesteśmy![]()
no ja tez widzialemi raz czerwonej 147 machnelem lapka i ten koles mi odmachal ale nie wygladalo to jak pozdrowienia tylko jakby myslal ze mnie zna tylko ze nie poznal i tak odmachal zaklopotany
![]()
haha albo mrugniesz i myślą że o światła chodzi. . . ba no tak już jest że zapomina się o kolegach z Alf...No ale spotkanko można by było zoorganizować
![]()
hallo hallo
no to bede trzeci
oczywiscie jestem za jakims spotkaniem.... ale do tego czasu musze troszeczke podpicowac moja księżniczke
z silnikiem juz zawalczylem i mimo ze dosc spora kwota sie uzbierala to powiem szczerze WARTO BYŁO
co do ilosci alf w płocku to troche jeżdzi ale fakt, starszyzna... no i sadze ze raczej ten samochod sluzy im do przemieszczenia sie z punktu A do pkt B.
Rowniez sie meldujeWiec juz grupka sie powieksza
No nawet sporo Alf jezdzi po Płocku, jednak malo Alfistii .. Przewazaja 156 / 147 no i starsze ,164 TAXI ,33 / 75 tez spotkalem
, z nowszych Brere/159/GT/Mito mozna spotkac przy dobrych wiatrach
Mam nadzieje ze temat sie jeszcze rozwinie i dolaczy kilka osob
Mozna jeszcze rozeslac PW do pozostalych uzytkownikow z WP, WSE, WGS, CW itd, moze odczytaja i beda chetni
Pzdr
Ostatnio edytowane przez rdk_ ; 17-02-2010 o 21:51
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
Włocławek sie kłania i się pisze na spocik
Pozdro