witam
czy ktos z Warszawy ma przerobiony kabel i bylby tak mily i moglby mi pomoc sprawdzic airbagi, bo swieci sie blad ?

Mam od wczoraj to samo. Też kogoś szukam kto ma dostęp do kompa.
Jeśli któryś z kolegów reflektuje 4pak bro to chętnie podjadę![]()
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
Nie wiem, czy dostałeś moje PW o Tomku Selidze - ale myślę, że jak byś do niego po prostu podjechał (chyba, że nie masz zupełnie po drodze w godzinach otwarcia), to by Ci sprawdził i bez 4paka (za darmo) a i za polutowanie na pewno by nie wział raczej więcej niż koszt 4paka ;P

Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
zalozylem temat i nawet nie dostalem odpowiedzi. panowie mogliscie juz pisac na forum a nie PW. chyba, ze to jakas tajemnica
no mi również błąd wyskoczył przyzwyczaiłem się do tego ale przegląd się zbliża i może być problem a przecież taśmą kontrolki nie zakleje
Sorry, że doszło do nieporozumienia. Ale Ty kolego pisałeś o komputerku, a ja takiego nie mam, a na PW pisałem Rediemu (dużo wczesniej przed tym wątkiem zresztą) o Tomku Selidze ma warsztat specjalizujący się tylko we włoszczyźnie - Lesznowola, Okrężna 5 - jak zajedziesz do niego w godz. 8-17, to Ci sprawdzi i skasuje za darmo (chyba, bo mi podpina za darmo, ale robię u niego też inne rzeczy). Zawsze możesz zadzwonić i zapytać: 22 7973787, 602280091.
Na przeglądzie patrzą na kontrolki? Pierwsze słyszęJak na takie rzeczy zwracają uwagę to oszuści, którzy chcą wyłudzić kasę, bo póki co poduszka nie jest obowiązkowy wyposażeniem i mimo, że wpływa na bezpieczeństwo, to tylko bierne - jak Ci się pali kontrolka to w razie czego (odpukać) po prostu nie wylezie z kierownicy. Zresztą i tak już masz chyba przeterminowaną (chyba, że wymieniłeś, ale jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś wymieniał), więc kwesta jej odpalenia albo nie w czasie wypadku to loteria.
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 02-03-2010 o 08:59
ja pytalem o kabel przerobiony do airbagowjak ktos ma, to moge ze swoim kompem podjechac
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki