Cześć, szukam elektryka / mechnika / blacharza dla mojej 147 jtd w warszawie lub okolicach. Możecie polecić kogoś?
Elektryk potrzebny do:
- zwarcie tylnej wycieraczki ze światłami;
- wymiana sterowania szybki (kierowca 4 szyby), bo chyba się wyrobiło;
Mechanik:
- generalny przegląd
- amortyzatory
- wszystko inne mechaniczne co wymaga zrobienia
- wymiana oleju (20 tys km)
Blacharz:
- na parkingu ktoś mi pojechał po drzwiach chyba kluczem, i chce zrobić, przy okazji wyciągnać pewne wgniecenia bez szpachlowania maleństwa;
za wszelkie info będę niezmiernie wdzięczny.
Ostatnio edytowane przez mahara ; 15-03-2010 o 16:06

Taki "kołchoz" to tylko na arkuszowej 2 ale czy warto tam wstawic swoją belle może czas się przekonać?
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Jest jeszcze Tomek Seliga - Lesznowola, Okrężna 5, 227973787 lub 602280091 - super fachowiec - robi TYLKO Alfy, Lancie i Fiaty - a do fachowości nie mam żadnych wątpliwości (inaczej niż koledzy pisza o Arkuszowej). Pozytywne u nich jest też to, że przy okazji zauważają i poprawiają jakieś drobiazgi za darmo (oczywiście jeżeli nie wymaga to pół dnia roboty)
Nie wiem, tylko, czy zrobią Ci blacharkę (ale w sumie stało u nich kilka Belli po dzwonkach, to jak sami nie robią to kogoś mają. Najlepiej zadzwoń i się dowiedz
Polecam!

Tomek Seliga jest bardzo dobry. A niedaleko ma elektryka, który też ma głowę na karku. Myślę, że i o blacharza można go zapytać.
Ostatnio edytowane przez hector ; 16-03-2010 o 13:42
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki