Witam,
Macie może jakiś zaufany serwis w Warszawie, który może prześwietlić alfę przed zakupem (pełna diagnostyka z podpięciem pod komputer)
Pozdrawiam

ASO na Jubilerskiej wydaje sie przyjazne
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Ja polecam tego człowieka: Tomek Seliga - Lesznowola, Okrężna 5, 227973787 lub 602280091 - super fachowiec - robi TYLKO Alfy, Lancie i Fiaty![]()

Wiem sąsiedzieSłyszałem dużo dobrego o tym serwisie, lecz zależy mi na czasie a na przegląd u Tomka trzeba umawiać się z dużym wyprzedzeniem.
Jeśli wszystko będzie OK to do końca tygodnia chcę sfinalizować transakcję i pod naszym blokiem pojawi się kolejna Bella![]()
Oooo, witam sąsiada!!! Że też nie skojarzyłem nicka z naszego forumA u Tomka wcale sie nie umawiałem na przegląd "przed zakupem" - zresztą sam kazał po prostu przyjechać (chyba, że nie pasują Ci jego godziny pracy 8-17) - koszt 100 PLN. Ostatnio zajechałem do niego na komputerową diagnostykę (kontrolka check engine) - też bez pukania
Akurat wyjeżdżał, więc poczekałem ok. 30 min i mi za darmo sprawdził i skasował błąd sondy lambda
Fajnie, jak Ci się uda, że taka Bella z TAKIM silnikiem stanie u nas pod blokiem.
Pozdrawiam!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki