![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Hehe, ale on tam reanimuje też często poważnie sterane samochodyDlatego tam sobie stoją czekając na lepsze czasy
A co do "przydługości", to jeszcze nie miałem chyba aż tak poważnych napraw, bo najdłuższa to od środy do poniedziałku (uszczelka pod deklem+4 amory+na zbieżność mi zawieźli jeszcze do K. Zasuwika, tak, że sam nie musiałem drugi raz jeździć)
Nie mogę się doczekać tylko na osłonę pod silnik (TS - swoją drogą niezłe inicjały, nie???- miał zamawiać dla siebie też, więc by koszty przesyłki były mniejsze), ale się chyba nie doczekam i sam zamówię, bo już tak mi "zwisa", że zahaczam nią o wszystko co się da
![]()
O!! Dobrze że mi przypomniałeś bo od lipca moja osłona leży u niego.. (podobno)... Ale AR dostala w drzwi miesiac temu wiec czekam na naprawe i dopiero pojade zalozyc
![]()
HAKUNA MATATA !!
Firma FAST SERVICE lesznowola k/piaseczna .
SUPER firma naprawiają same alfy , znają sie na tym doskonale , robią wszystko . Naprawiali mi już 3 Alfy , TEL. 602280091

Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
Dla przykładu. Remont dołu silnika w 156 1,8TS - moja.
Panewki + szlif wału trwał ~4-5 tyg. Jak stawiałem miało być ~2.tyg..
Co do roboty brak zastrzeżeń. Opinia jest taka że do "ciężkich" i skomplikowanych prac zabiera się co najmniej SLOWReszta sprawnie.. No i jako jeden z nielicznych widział naprawdę dużo w AR...
HAKUNA MATATA !!
Super, dzieki Chlopaki!
Wprawdzie oba sa ok 50 km ode mnie, ale pewnie bede musiala sie wybrac. Nazbieralo mi sie kilka pierdol, a niestety sama tego nie zrobie, wiec pojade z cala lista napraw)
Pozdrowionka!
Ale osłona do 156 właśnie, nowa? Bo może moja też już leży (byłem ostatnio pod koniec czerwca i mówił, że już niedługo zamówi, ale on tak mówił od grudnia), bo miał zamówić kilka
Być może trzeba się upomnieć
Choć trochę słabo akurat z kasą stoję i miałem się przypomnieć raczej w przyszłym miesiącu
![]()
Moja stara (ale chyba roczna) osłona wogole nie jest zniszczona... A zdjął ją jak robił obróconą panewkę...
HAKUNA MATATA !!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki