Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 123
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
    ViP Pirat drogowy Avatar szamacz
    Mieszka w
    Warszawa/Ciechanów
    Auto
    AR GT 1.9 jtd
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    12 h 7 m

Domyślnie

To ja też mogę się wypowiedzieć odnośnie fachowości gości z Arkuszowej. O ile odnośnie mechaniki nie mam zastrzeżeń, to jeśli chodzi i naprawy blacharskie i lakierowanie to po prostu masakra - pełno zacieków. Dodatkowo zdzierają nie miłosiernie za robociznę i części - NIE polecam!!!
    To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...

AR 156 2.0 TS

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 2002
    Czas spędzony na forum
    1 h 36 m

Domyślnie coś bliżej niż przedmieścia wawy?

Witam,
    2 tygodnie temu kupilam Alfe 147, oddalam do mechanika w Jozefowie (bo tam znajomi naprawiaja swoje samochody i polecali). Za wymiane wahacza prawgo przedniego dolnego i tuleji lewego dolnego przedniego zaspiewali ponad 1000 zl. Drogo i na inna kwote bylismy poczatkowo umowieni... No i niestety z mojego doswiadczenia wynika, ze jak widza dziewczyne, blondynke to zawsze chca 2 razy wiecej niz od kogos innego. Dlatego szukam uczciwego mechanika w rozsadnej odleglosci od Wawy, a przynjamniej z takim dojazdem ze jak zostawie Alfunie do naprawy to bede jak miala dojechac do centrum. Tomek, Pablo i ten trzeci za Otwockiem odpadaja wlasnie ze wzgledu na dojazd. Na ASO mnie nie stac, a zalezy mi zeby Alfa byla zadbana.

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    GT 1.9 JTD 16V CF3 150CV 05'
    Czas spędzony na forum
    4 d 6 h 19 m

Domyślnie

Szukam jakiegoś blacharza- lakiernika na wymiane całej ćwiartki. Coś okolice raszyna lub warszawa ? Możecie kogoś polecić ?
    Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
    Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
    STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    WWA
    Auto
    156 2.0 JTS 2003 Distinctive Selespeed
    Czas spędzony na forum
    16 h 14 m

Domyślnie

W Nadarzynie kolo kościoła jest blacharz / lakiernik, robiłem u niego A8 aluminiowe z podartymi drzwiami i kilka innych sztuk - zna się na rzeczy. Jacek Golian.

Moderator Romeo Avatar bikermarek
    Mieszka w
    Kampinos
    Auto
    Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995
    Czas spędzony na forum
    13 d 19 h 48 m

Domyślnie

Cytat Napisał Honey Zobacz post
    Tomek, Pablo i ten trzeci za Otwockiem odpadaja wlasnie ze wzgledu na dojazd.
    Od Pabla zawsze może Cię ktoś zabrać do Warszawy, sam kilka razy od niego w ten sposób wracałem ;-) A w ostateczności pozostaje PKS, przystanek ma przed samą bramą a autobusów jeździ sporo (też korzystałem)
    Pozdrawiam
    bikermarek

Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
    Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
    Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?
    sigpic154_7.gif

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Pruszków/Wrocław
    Auto
    156 SW TI
    Czas spędzony na forum
    4 d 6 h 50 m

Domyślnie

Witam wszystkich
    Gorąco wszystkim POLECAM kolegę Pablo Co mogę więcej napisać...wszystko w najlepszym porządku,miałem trochę daaaaleko i zastanawiałem się czy warto jechać itd...ale nie żałuje przejechanych km ...wszystko zrobione co chciałem i parę innych rzeczy przy okazji również...POLECAM i Pozdrawiam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    156 1.8TS '02
    Czas spędzony na forum
    21 d 14 h 52 m

Domyślnie

A no Pablo w naszej okolicy to konkurencji chyba nie ma
    Powiem tak w skrócie - na Arkuszowej jak powiedziałem, że jest problem to mi powiedzieli "No może Pan sobie zmieniać po kolei sondy i sprawdzać czy lepiej, ale tak to lepiej poczekać aż do końca padnie i wywali błąd...

A Pablo się podjął zadania i sprawdza po kolei co jest nie tak Zdecydowanie warto się przejechać, no i obejrzeć ciekawe projekty jak np 145 2.0 turbo można

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Plock/Warszawa
    Auto
    AR 156 1.8 TS Sportwagon 2003
    Czas spędzony na forum
    18 h 37 m

Domyślnie

Pablo pablo pablo.. jescze raz kto pojedzie nie żałuje a co tam 50minut jazdy pksem źle nie jest jak cos to załatwić sobie kogos z wawy zeby przyjechał po ciebie btw. jesli ktoś by sie do mnie odezwał to moge przyjechać koszt z 20zł spalonego gazu
    Jeżdzą tam busiki małe z pod pałacu cieżko sie dostac bo chca rezerwacji ale tez jest duzy PKS i płaciłem 7,50zł pod sam dom pabla.
    Mam orientacje bo juz kiedysł dałem na Arkuszową chciałem spawać kolektor zajęło im tydzien + oczywiscie dodatkowe koszty dolewka Oleju "130zł dolewka chłodniczego "50zł" i oględziny co do wymiany 100zł + robocizna 200 i spawanie 300 )

Gdzieś kiedyś usłyszałem czy przeczytałem ze jeśli któryś raz tam jestes to juz tak nie liczą, a czy prawda nie wiem.
    Ostatnio edytowane przez HuskyDogs ; 25-01-2012 o 15:42

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Wawa/Siemiatycze
    Auto
    AR GTV 2.0 TB
    Czas spędzony na forum
    4 d 12 h 21 m

Domyślnie

Pablo .... szykuj się .... Tabliczki masz ... w końcu .... czeka Cię WYZWANIE

Użytkownik Ogier Avatar michals_88
    Mieszka w
    Warszawa - Ochota
    Auto
    156, 1.9 JTD 8v
    Czas spędzony na forum
    4 d 7 h 39 m

Domyślnie

Witam, potrzebuje jakiegos namiaru na regeneracjie skrzyni biegow (naszczescie nie w alfie) najlepiej w warszawie?

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

mechanik alfa romeo warszawa

pablo garage opiniemechanik warszawa fiatdobry mechanik do fiata warszawamechanik od alfy romeo warszawanajlepszy mechanik od fiata z warszawymechanicy przegląd warszawa ursus opiniedobry mechanik warszawawarsztat fiat forum warszawamechanik afla romeo warszawaalfa mechanik warszawamechanik fiat warszawa forumdobry mechanik od alfa romeo warszawanajlepsi mechanicy warszawaseicento warsztat warszawazaufany mechanik w warszawoedobry warsztat fiat warszawawarszawa mechanik ktory dojedzieszadkowski service mechanikszadkowski service opiniedobry warsztat alfa romeo warszawanajazd kanał piasecznopiaseczno dobry warszatnaprawa maglownic w piasecznonajlepszy warsztat dla fiata seicento warszawaroberta rudno koło kołbielidobry mechanik alfa romeo 147 warszawa

Zakładki

Uprawnienia