Dobra to ja juz się nie wypowiadam o Farecli jak uważacie że super.
Moki kup sobie Tar & Glue Remover oszczędzisz glinkę na owady i smołę
Brakuje mi użycie IPY między polerowaniami żeby zetrzeć resztki pasty i upewnić się czy pasta usunęła rysy czy je wypełniła.
Brakuje mi Cleanera przed woskiem. A warstwowanie wosku nie wiem czy ma sens.
Nie odbierz tego jak atak ale jako kilka rad
A nastepnym razem zrób kilka zdjęć pod halogenem czy nie zostały jakieś rysy. Zobacz tutaj maska nie skończona jeszcze ale ile jeszcze halogen pokazuje...
759894" >![]()
mi kolego chodziło że pracujesz u BENTLEJA , a nie u BENTEYA ........
powiem krótko wiem ile to jest pracy przy detalingu , i jeśli ktoś pisze że robi takie rzeczy za 500 zl topowiem jedno .
ALBO KRADNIE MATERIAŁY W ZAKLADZIE W KTÓRYM PRACUJE ,
ALBO JEST DESPERATEM , BO POLICZYĆ MATERIAŁ KTÓRY WCHODZI W SKŁAD WIELOGODZINNEGO POLEROWANIA I INNYCH CZYNNOŚCI TO POPROSTU TRZEBA SIE "NAPIER..." ZA TE PIĘĆ STÓW
http://www.auto-jerzy.aq.pl/index.html -Blacharstwo-Lakiernictwo Auto-Detaling

To ja polecę firmę shine factory shinefactory.pl . Dwóch moich kolegów już skorzystało i naprawdę efekt jest niesamowity. Zresza na forum tdiracing.pl jest duży temat i można obejrzeć ich realizacje. Sam czekam do lata żeby oddać tam swoją belle bo niestety poprzedni właściciel sponiewierał trochę lakier...

wiesz moze i masz racje ze 500 zł to sa smieszne pieniadze bo auto wyglada jak nowe po polerce . ale u mnie w zakladzie biora 1200 za polerke i ja dopiero zaczynam prace na własny rachunek i dlatego taka cena niska . Zgodze sie z toba ze materiały do polerki sa bardzo drogie chyba ze sie poleruje byle czym .
Brakuje mi użycie IPY między polerowaniami żeby zetrzeć resztki pasty i upewnić się czy pasta usunęła rysy czy je wypełniła.
A nastepnym razem zrób kilka zdjęć pod halogenem czy nie zostały jakieś rysy. Zobacz tutaj maska nie skończona jeszcze ale ile jeszcze halogen pokazuje...
[/QUOTE]
Jeżeli chodzi o usunięcie pozostałych mikrorysek sluży mi do tego Preparat Firmy Normfest nie pamiętam dokładnie nazwy bo mam kilka różnych past do "dopieszczania"
Co do Halogenu to niedawno zakupiłem
A co do ceny hmm powiem szczerze nie ważne skąd mam materiały !!! i to moja sprawa ile biorę za polerkę wydaje mi się że lepiej brać mniej i mieć więcej klientów wiem że jestem tani ale w niczym mi to nie przeszkadza.
Pozdrawiam![]()
Masz racje twoja sprawa. Tylko że ja płace podatki , a ty pewnie robisz to na lewo![]()
http://www.auto-jerzy.aq.pl/index.html -Blacharstwo-Lakiernictwo Auto-Detaling

No koledzy bez podtekstów, chcesz skorzystać to skorzystaj jak nie to niezawracać gitary
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
i cisza w temacie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki