Strona 1 z 9 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
    Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 156
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    5 m

Domyślnie Polerowanie - Warszawa i okolice

Przejrzałem, już wszystkie tematy o polerowaniu lakieru ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, więc pozwalam sobie założyć kolejny temat

Czy ktoś zna, korzystał z usług, poleca, odradza jakąś firme w Warszawie lub okolicach (Pruszków, Grodzisk, Brwinów etc) która wypolerowała by porządnie lakier? W zeszłym roku polerowałem inny samochód po prostu u lakiernika i wyszło to średnio. Wiem, że są firmy które zajmują sie tylko odnową lakieru, więc może ktoś poleci którąś konkretną?

Pozdrawiam

Tak temat "renowacja odnowa lakieru" jest troche nizej ale nie chodzi mi o "jak to zrobic samemu" tylko o sprawdzoną firme.

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR 156SW 1,6TS 2004 + to samo z 2,5V6 + 166 3,2V6 2004
    Czas spędzony na forum
    1 d 10 h 2 m

Domyślnie

Cytat Napisał seamaster Zobacz post
    Przejrzałem, już wszystkie tematy o polerowaniu lakieru ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, więc pozwalam sobie założyć kolejny temat

Czy ktoś zna, korzystał z usług, poleca, odradza jakąś firme w Warszawie lub okolicach (Pruszków, Grodzisk, Brwinów etc) która wypolerowała by porządnie lakier? W zeszłym roku polerowałem inny samochód po prostu u lakiernika i wyszło to średnio. Wiem, że są firmy które zajmują sie tylko odnową lakieru, więc może ktoś poleci którąś konkretną?

Pozdrawiam

Tak temat "renowacja odnowa lakieru" jest troche nizej ale nie chodzi mi o "jak to zrobic samemu" tylko o sprawdzoną firme.

Zobacz na forum:
    http://www.kosmetykaaut.pl
    w dziale "usługi" na końcu - na pewno coś znajdziesz, a wcześniej w dziale "pokaż swój blask" możesz ocenić wcześniejsze prace.
    AR 156SW

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 156
    Czas spędzony na forum
    5 m

Domyślnie

Dzieki, niestety większych konkretów co do tego gdzie oddac auto w sprawdzone miejsce, praktycznie same tematy o tym jak samodzielnie nałożyć milion preparatów.

Może ktos jednak ma jakis pomysl?

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    GT 1.9 JTD 16V CF3 150CV 05'
    Czas spędzony na forum
    4 d 6 h 19 m

Domyślnie

http://www.car-spa.pl/

http://www.s-plus.pl/autodetailing/

Nie byłem i nie próbowałem ale taki temat był
    Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
    Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
    STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html

Użytkownik Romeo Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    www.forum159.com
    Czas spędzony na forum
    19 d 7 h 1 m

Domyślnie

Warszawa ul.Gimnazjalna 18 a tel. 22 666 23 93 . Tanio nie będzie ale dobrze i superprofesjonalnie .Pzdr
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 MTM (2009 - ....

Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 156
    Czas spędzony na forum
    5 m

Domyślnie

Mówisz kolego o tej firmie co uzywa Diamondbrite?
    Na tamtym forum kosmetyka aut ta firma ma skrajne opinie, albo, ze rewelacja albo ze zupelna lipa. Korzystales z ich uslug? pozdrawiam

To Car Spa to rzeczywiscie znalazlem i ogladalem ale biorac pod uwage, ze nie daja przykladowych cen na swojej stronie to pewnie sa zaporowe.

Użytkownik Romeo Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    www.forum159.com
    Czas spędzony na forum
    19 d 7 h 1 m

Domyślnie

[QUOTE=seamaster;310907]Mówisz kolego o tej firmie co uzywa Diamondbrite?
    Na tamtym forum kosmetyka aut ta firma ma skrajne opinie, albo, ze rewelacja albo ze zupelna lipa. Korzystales z ich uslug? pozdrawiam

Kolega dwukrotnie korzystał z ich usług , był zadowolony i polecił mi ich .Za jakis czas sie do nich wybieram ,więc wtedy opiszę co i jak .Pzdr
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 MTM (2009 - ....

Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo 156
    Czas spędzony na forum
    2 m

Domyślnie Tania Polerka w okolicach Warszawy

Siema ostatnio bylem ze swoja Alfe 156 u kolesi ktorzy zamuja sie polerka bo niestety lakier juz nie ten i trzeba bylo go odswierzyc... Chlopaki urzeduja pod Warszawa niedaleko Piaseczna. Niedawno otworzyli swoj biznes wiec i ceny sa konkurencyjne. Firma nazywa sie Fancy Detailers polecam naprawde warto. Jesli bylby ktos zainteresowany zapraszam na strone chyba od niedawna dziala FancyDetailers.pl

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Wawa
    Auto
    Brerrrrra V6
    Czas spędzony na forum
    22 d 8 h 38 m

Domyślnie

Cytat Napisał Alfons Zobacz post
    Siema ostatnio bylem ze swoja Alfe 156 u kolesi ktorzy zamuja sie polerka bo niestety lakier juz nie ten i trzeba bylo go odswierzyc... Chlopaki urzeduja pod Warszawa niedaleko Piaseczna. Niedawno otworzyli swoj biznes wiec i ceny sa konkurencyjne. Firma nazywa sie Fancy Detailers polecam naprawde warto. Jesli bylby ktos zainteresowany zapraszam na strone chyba od niedawna dziala FancyDetailers.pl
    A ja tam byłem i kolesie polerują brudnymi szmatami na ślinę.

Pozdrowienia dla jednopostowca

...brzmienie V6 - bezcenne!

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    147
    Czas spędzony na forum
    10 d 4 h 58 m

Domyślnie

Pozdrawiam

Cześć.
    Temat już kiedy był na forum: Polerowanie lakieru i usuwanie rys. . Trochę daleko ale cena zachęcająca. Pytanie tylko jak z jakością pracy, ja osobiście nic nie mogę powiedzieć bo nie korzystałem
    Pozdrawiam

Strona 1 z 9 123456789 OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

polerowanie lakieru warszawa

polerowanie samochodu warszawa

polerowanie lakieru warszawa cena

polerowanie warszawa

polerowanie lakieru warszawa kogo polecaciekoszt polerowania samochodupolerowanie aut warszawapolerowanie samochodów warszawapolerowanie lakieru warszawa forumpraca polerowanie samochodow warszawanaprawa lakieru w samochodzie warszawacena polerowania samochodu w warszawiepolerowanie samochodu warszawa cenawarszawa polerowanie lakieruwww.PolerowanieAut.plregeneracja lakieru warszawai okoliceodnowienie lakieru grodziskuzywane.alfa romeo 159.plock.i okolicepolerwoanie samochodu warszawauzywane.alfaromeo 159.plock.iokolicapolerka samochodu warszawa cennikipy detailergzie w okolcy warszawy polerowac samochodpolerowanie samochodupolerowanie lakieru ceny warszawawarszawa polernia autapolerka do samochodu warszawapolerka samochodu warszawapolerowanie samochodu mazowszepolerowanie lakieru warszawa opiniepolerowanie aut warszawa cenypolerowanie samochodu warszawa cennik

Zakładki

Uprawnienia