• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkanie w Łodzi i inne sprawy dot. Łodzian

Łukasz jak masz jakiś pomysł gdzie to grilla możemy robić. Ewentualnie ktoś z Łodzi z odpowiednim miejscem.
Ja jestem za :).

Łukasz jak masz jakiś pomysł gdzie to grilla możemy robić. Ewentualnie ktoś z Łodzi z odpowiednim miejscem.
Ja jestem za :).

kiedyś jak organizowaliśmy w łodzi takie spoty to na grilla pojechaliśmy na Młynek, było gdzie zaparkować Belle i na spokojnie sobie zjeść a przy okazji ludzie którzy tam przebywali to zrobili sobie spacer obok wystawionych pięknych Alf. Nie byłem tam dawno i nie wiem czy można wjechać, może porobili jakieś blokady. Trzeba by sprawdzić teren czy się nadaje.

ja pojadę dzisiaj i spr:) jak wjezdzaliscie tam?

Czyli zamiast pod Obi pojechalibyśmy tam na grilla ? :D

nie wiem gdzie jest dokładnie Młynek, ale super opcją są też miejscówki za fabryką Gillette/Sanoko na Nowym Józefowie (Retkinia)

no i jest dość długa, pusta asfaltowa prosta (2 pasy) ... :) tak jakby komuś się nudziło :D

... super opcją są też miejscówki za fabryką Gillette/Sanoko na Nowym Józefowie (Retkinia)
no i jest dość długa, pusta asfaltowa prosta (2 pasy) ... :) tak jakby komuś się nudziło :D

Propozycja OK.
Ale to już może na kolejny czerwcowy spot - będzie bliżej spod Ikei.

wogole to jezdzenie w cholere na 2 konce lodzi jest bez sensu. juz parkingi przy realu (pilsudskiego i wlokniarzy) byly lepsze

To 13 maja umawiamy się pod Obi a potem jedziemy na Młynek taak :D ?

Ostatnia edycja:
Na gilette już zresztą robili jakieś spotkania, kiedyś spotkaliśmy tam z 6 typków w matizach, tico itp :) Sam dojazd do centrum jest szybki i przyjemny więc nie tak dużo paliwa idzie.

No, łodziaki, dzisiaj widziałem bardzo dużo alf w ciągu dnia ;) Na sienkiewicza, przy realu na jana pawła i na zachodniej. Ktoś śmigał ? :D

Na gilette już zresztą robili jakieś spotkania, kiedyś spotkaliśmy tam z 6 typków w matizach, tico itp :) Sam dojazd do centrum jest szybki i przyjemny więc nie tak dużo paliwa idzie.

No, łodziaki, dzisiaj widziałem bardzo dużo alf w ciągu dnia ;) Na sienkiewicza, przy realu na jana pawła i na zachodniej. Ktoś śmigał ? :D

No ba - ja po Zachodniej, a właściwie od Della do Manu się udzielałem - granatowe SW.
OBI a potem Młynek... Dla mnie może być, to mój 1-y raz :)

ja czarna 156 na gta look 2.0 TS troche ganialem

raflooldz Ja mam cały kabel + przejściówke na 3 piny.

I często latam czarną 145 po jana pawła/włókniarzy i zachodniej.

raflooldz Ja mam cały kabel + przejściówke na 3 piny.

I często latam czarną 145 po jana pawła/włókniarzy i zachodniej.

widziałem kilka razy taką ;) mile widziana wskazówka jak to się sprawuje, ile kosztowało i gdzie taki dostać ;)

będziesz 13 maja? jaki programik na kompa ściągnąć jak coś? :)

Ostatnia edycja:
U mnie działa bez zarzutu. Koszt to ok. 78-80zł kupiłem na allegro. Programy: FiatEcuScan i AlfaDiag. Z tym drugim bywają problemy.
13 maja niestety mnie nie będzie,
Ale jak chcesz to możemy się ustawić i sobie sprawdzisz co chcesz :)

Amortyzatory
Powrót