W kalendarzu zaznacz sobie pierwsze niedziele miesiąca. Lokalizacje są dwie Port Łódź i Obi na Rokicińskiej.
Najbliższy spot 04.03.2012 wypada pod Obi ale to jeszcze do ustalenia.
Właśnie odnośnie ustalenia - zapomniałem wczoraj o tym wspomnieć bo zimno było tak że jedyne myśli jaki krążyły mi po głowie to by się gdzieś zagrzać
Obi jak rozmawialiśmy poprzednio jest taką średnią lokalizacją bo jest zupełnie na uboczu i lepiej byłoby organizować spotkania w bardziej widocznym miejscu. Już nawet parking Reala jest bardziej widocznym miejscem. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł miejsca na przynajmniej 10 aut w niedzielę w godzinach naszych spotkań to niech proponuje.
Real na Piłsudskiego? przynajmniej jest gdzie wejść na kawę i zawsze jest miejsce obok stacji?
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html

Popieram, opcja real jest bardzo dobra, centrum i bez większych problemów powinno się znaleźć miesce parkingowe na kilka samochodów , nawet w niedziele.
Real na Pilsudskiego czy Jana Pawła tu wydaje mnie się że jest tak samo.
Tyle ze nie chodzi tu o obojętność tylko jakiś pomysł gdzie się spotkać żeby nie być aż tak na uboczu jak pod Obi. Wczoraj właśnie miałem obadać sytuację pod Realem na Piłsudskiego ale wracając z uczelni coś mnie naszło by wracać do domu przez Brzezińską i zapomniałem o tym.
ja mogę ja obadać bo mieszkam 10 min stamtąd piechotą![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html

Czy ktoś byłby zainteresowany ?
Hamownia
Też jestem za Realem przy Piłsudzkiego. Do Obi mam bliżej ale to nie jest dobre miejsce na spoty. Poza tym zawsze do reala można zabrać żonę żeby sobie w czasie spotu połaziła po sklepach![]()
CC900 -> Swift 1.3 Gti -> Alfa 147 1.9

Spotkać możemy się standardowo pod Obi na Rokicińskiej w samo południe.
A po dwóch kwadransach przejedziemy sobie mała paradą w jakieś przytulne ciepłe miejsce na gorącą kawę - czy jak kto woli nawet na lody do Galerii.
A o północy z 3-go na 4-go marca będzie "nocny spocik" wszystkich marek pod M-1 - będą chętni ?
Ostatnio edytowane przez vikadan ; 09-02-2012 o 22:21
Ja się pojawięA o północy z 3-go na 4-go marca będzie "nocny spocik" wszystkich marek pod M-1 -będą chętni ?![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki