Witam,
Stoi sobie piękna Bella jakiej poszukuje, tyle że w komisie w Łodzi - Auto-Mróz, Wróblewskiego 3/5, 93-578. Czy macie drodzy łodzianie, byli klienci tego komisu jakieś opinie o tym komisie? Czy właściciel prowadzący go jest godny zaufania czy lepiej sobie tego handlarza darować? Dzwoniłem, miła Pani odebrała, na pytanie o przeszłość auta odpowiedziała "coś tam wiemy", po czym oddała słuchawkę jak zakładam właścicielowi. Wiem, że facet handlujący autami fizycznie nie może znać szczegółów dot. każdego auta na placu, ale powinien mieć chociaż dokumentację od właściciela. Zdał mi krótką charakterystykę auta po czym zalecił aby przyjechać i obejrzeć auto... mam już na koncie wycieczki, które kończył się rozczarowaniem, dlatego teraz wolę popytać.
Drodzy forumowicze, wiecie coś na temat tego komisu?
Dziękuje i pozdrawiam,
Tomasz.
mogę CI ją w pon obejrzec, pomierzyc? pasuje?
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Cześć!
Dzięki za odpowiedź, nie miałem wcześniej dostepu do sieci, dopiero co wróciłem z urlopu. Mój brat był już w tym komisie. Powiem tak, rozumiem że handlarz to handlarz - chce sprzedać auto, ale chyba są jakieś zasady moralne. Po raz kolejny, zawód, nie taki duży jak przy moich poprzednich oględzinach, ale facet naciąga - bierzcie na to poprawkę.
Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie!
Pozdrawiam,
Tomasz.
Jedyny miarodajny wskaźnik jakości kodu jednostka WTF/min - czyli programisty dzień powszedni...
Wielki błysk - czarny pysk czyli elektronika dzień powszedni...
jak cos masz w Lodzi wal na priv to Ci obczajemam tez jak cos mozliwosc obczajenia okolicznych miast + Piotrkowa
![]()
[QUOTE=tomito;370092]Cześć!
Dzięki za odpowiedź, nie miałem wcześniej dostepu do sieci, dopiero co wróciłem z urlopu. Mój brat był już w tym komisie. Powiem tak, rozumiem że handlarz to handlarz - chce sprzedać auto, ale chyba są jakieś zasady moralne. Po raz kolejny, zawód, nie taki duży jak przy moich poprzednich oględzinach, ale facet naciąga - bierzcie na to poprawkę.
Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie!
Kolega pisze o tej srebrnej padlinie 156 1.8 ?
Tak, o tym obrypańcu 1.8 TS 2003 po FL![]()
Jedyny miarodajny wskaźnik jakości kodu jednostka WTF/min - czyli programisty dzień powszedni...

Ostatnio edytowane przez Szymonik ; 12-10-2010 o 22:43
Nie ma sprawyTak właśnie czytam i trochę nie czaiłem o co chodzi z tą szybą
![]()
Witam koledzy podepne sie pod temat bo nie ma sensu zebym zakladal nowy.Mam jedno pytanie odnosnie komisu w okolicy Łodzi a dokladniej PrestigeCars w Zduńskiej Woli??Szukam 159 i jest w tej chwili tam jedna.Obserwuje ten komis bo w ciagu 4-5 miesiecy sprzedalo sie tam jakies 4-5 159.Mozecie mi koledzy cos powiedziec o tym komisie bo do Zdunskiej Woli mam 400 km a to okolice Łodzi wiec moze ktos ma jakies informacje. W tym momecie maja takie auto http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...415024310.html ??Prosze o jakies opinie odnosnie komisu.Pozdrawiam
kurcze nie znam tego komisu ale alfa wow - wiem tylko że diesle w 159 mają jakąś wrodzoną wadę układu dolotowego oprócz właśnie wersji 120KM... po opisie widać że koleś raczej nie ma nic do ukrycia - przegląd w dowolnym warsztacie, jak coś poda numer VIN - hmmm. Fajnie byłoby gdyby któryś z nas tam zajrzał... odpalił, przejechał się zobaczył jak sprzęgło bierze, czy dwumas nie daje o sobie znać, czy łapie temperaturkę, jak wkręca się na obroty...POWODZENIA!!!
Ostatnio edytowane przez 156X ; 16-01-2011 o 11:56
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki