Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 109
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Polska Centralna - Forum Alfaholików z Mazowsza (Warszawa, Radom, Płock), Łodzi i Ziemi Świętokrzyskiej (Kielce, Ostrowiec). Znajdziecie w nim: opinie o ASO, warsztatach, sklepach oraz zaproszenia na spotkania klubowiczów z tego rejonu.
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Solo Alfa 156 SW 1.8 TS (CF3) Nero Fuoco 2001 :D
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    9 d 5 h 17 m

Domyślnie

Cytat Napisał qbas Zobacz post
    na spokojnie, my tam jedziemy nie po parcie na szkło tylko żeby pokąsać trochę

to od jutra można kombinować termin imprezy właściwie
    Hehe, no to jest już dwóch po puchar Ty i Michał I o to chodzi
    Ale przy okazji jakby coś pokazali to by miłośników włoszczyzny trochę docenili medialnie

A o terminie to ja od razu zgłaszam postulat, aby nie było to między 6 a 23 stycznia, bo wtedy mam nadzieję podziwiać Italię z bliska (jak się uda urlop załatwić)
    Ale wybór mamy do 18 marca, więc nie widzę opcji żebyśmy się jakoś nie zgrali

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 156 1,8 TS; AR 164 Super 3,0 V6 12v
    Czas spędzony na forum
    31 d 11 h 32 m

Domyślnie

No dokładnie Jade wygrać szampana
    Rzucę 1 propozycję - zaproponować warto - może w terminie 1 spotu noworocznego 2.01??
    HAKUNA MATATA !!

Mieszka w
    WPR
    Auto
    Czas spędzony na forum
    9 d 5 h 17 m

Domyślnie

UWAGA UWAGA, czujny kolega qbas zaalarmował, że w ferworze emocji związanych z eventem nie zrobiliśmy rozeznania - na Facebooku:
    "Polecam! Swietne miejsce. Impreza zaczyna sie jeszcze w drodze na "tor". Wyobrazcie sobie...droga,jest ciemno,nie ma swiatel. Jednak udaje nam sie odszukac prawidłowy zjazd. I teraz czekaja nas emocje off roadowe. Dziura na dziurze ,zawie...szenie juz kilkukrotnie zostalo wystawione na ciezka probe. Zawracamy? Nie ma opcji, nie ma na to miejsca. Po 300 metrach...jest! Magazyn i ognisko przed nim! Wow!Maszyny podobne do gokartow. Kazdy inny ! Jeden ledwo skreca ale nie martwcie sie...drugi ledwo jedzie! Organizatorzy zadbali o sprawiedliwosc! Obsluga toru niby ma pomagac(a w tych warunkach to pewne) w razie klopotow. Oczywiscie wtedy kiedy sami nie jezdza...a moze jezdza zeby kontrolowac uczestnikow poniewaz sa miejsca na torze niewidoczne dla obslugi. Uklad toru! Sa miejsca gdzie zastanawiamy sie czy sie zmiescimy. Zmiescimy sie...trzeba tylko dobrze trafic i nie jechac szybko rzecz jasna. Pora na czasy-wyniki! Nie ma! Cos sie popsulo. Stracilem pieniadze ,zdrowie i czas :/"
    inna opinia od qbasa:
    "no właśnie sie kumpla spytałem i mówi że chujoza. nie żeby był, ale ktośtam był i do dupy, stodoła i wogle tak jak w tym komentarzu. "

W sumie nie zajrzałem w podstawowe miejsce - czyli galerię toru, która częsciowo potwierdza zarzuty

Na szczęście Groupon daje nam możliwość rezygnacji w ciągu 10 dni, więc ja chyba zrezygnuję, jak myślicie.

Kaskę oczywiście wam poodsyłam (nie wiem, czy Jonasz też przesłał), ale proponuję ciągnąć temat w tym wątku - ustalić ekipę (razem z FI i AC oczywiście jak będzie dalej zainteresowanie) i porozsyłać zapytanie ofertowe (1 mail do wszystkich, żeby widzieli, że mają konkurencję ) do pozostałych torów - qbas proponował RCW, ale warto porównać i znaleźć niską cenę - możę zresztą sam groupon jeszcze coś zaoferuje - tutaj im póxniejszy termin to byłoby więcej czasu na znalezienie dobrego dealu

Użytkownik Romeo Avatar grzybek_bgi
    Mieszka w
    B-gi/W-wa
    Auto
    155 2.0 TS 8V '94 Super
    Czas spędzony na forum
    19 d 5 h 56 m

Domyślnie

Też pytałem kumpla i też mówił że nieciekawie tam ogólnie, stąd pewnie tak dobra cena. Gdyby tyle kosztowało RCW to byśmy mieli ze 100-u chętnych

Użytkownik Romeo Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 156 1,8 TS; AR 164 Super 3,0 V6 12v
    Czas spędzony na forum
    31 d 11 h 32 m

Domyślnie

Cytat Napisał dakoolk Zobacz post
    UWAGA UWAGA, czujny kolega qbas zaalarmował, że w ferworze emocji związanych z eventem nie zrobiliśmy rozeznania - na Facebooku:
    "Polecam! Swietne miejsce. Impreza zaczyna sie jeszcze w drodze na "tor". Wyobrazcie sobie...droga,jest ciemno,nie ma swiatel. Jednak udaje nam sie odszukac prawidłowy zjazd. I teraz czekaja nas emocje off roadowe. Dziura na dziurze ,zawie...szenie juz kilkukrotnie zostalo wystawione na ciezka probe. Zawracamy? Nie ma opcji, nie ma na to miejsca. Po 300 metrach...jest! Magazyn i ognisko przed nim! Wow!Maszyny podobne do gokartow. Kazdy inny ! Jeden ledwo skreca ale nie martwcie sie...drugi ledwo jedzie! Organizatorzy zadbali o sprawiedliwosc! Obsluga toru niby ma pomagac(a w tych warunkach to pewne) w razie klopotow. Oczywiscie wtedy kiedy sami nie jezdza...a moze jezdza zeby kontrolowac uczestnikow poniewaz sa miejsca na torze niewidoczne dla obslugi. Uklad toru! Sa miejsca gdzie zastanawiamy sie czy sie zmiescimy. Zmiescimy sie...trzeba tylko dobrze trafic i nie jechac szybko rzecz jasna. Pora na czasy-wyniki! Nie ma! Cos sie popsulo. Stracilem pieniadze ,zdrowie i czas :/"
    inna opinia od qbasa:
    "no właśnie sie kumpla spytałem i mówi że chujoza. nie żeby był, ale ktośtam był i do dupy, stodoła i wogle tak jak w tym komentarzu. "

W sumie nie zajrzałem w podstawowe miejsce - czyli galerię toru, która częsciowo potwierdza zarzuty

Na szczęście Groupon daje nam możliwość rezygnacji w ciągu 10 dni, więc ja chyba zrezygnuję, jak myślicie.

Kaskę oczywiście wam poodsyłam (nie wiem, czy Jonasz też przesłał), ale proponuję ciągnąć temat w tym wątku - ustalić ekipę (razem z FI i AC oczywiście jak będzie dalej zainteresowanie) i porozsyłać zapytanie ofertowe (1 mail do wszystkich, żeby widzieli, że mają konkurencję ) do pozostałych torów - qbas proponował RCW, ale warto porównać i znaleźć niską cenę - możę zresztą sam groupon jeszcze coś zaoferuje - tutaj im póxniejszy termin to byłoby więcej czasu na znalezienie dobrego dealu
    Troche racja - zarzucamy temat... Temat należy kontynuować No i może warto wybrać się do RCW... Mam niedaleko - udam się w przyszłym tygodniu Oczywiście można rozwinąć trochę grupę zainteresowanych
    Powiem tylko co do tego toru w sulejówku - 1 zaleta jest taka że jak kogoś to nie zajara to straci mniej $... Ale nic to - szukamy dalej
    HAKUNA MATATA !!

Użytkownik Dwusuwowiec Pokaż na mapie Avatar Roman156
    Mieszka w
    Kobyłka
    Auto
    Alfa 156 2.5 V6 1998
    Czas spędzony na forum
    2 d 12 h 38 m

Domyślnie

To jest w blaszanej hali nijak nie ogrzewanej. Zimno tam jak w psiarni. Jezdzilem tam jak bylo okolo 10 stopni. zero przyczepnosci. wyobrazcie sobie jazde przy ujemnych temperaturach

Użytkownik Romeo Avatar grzybek_bgi
    Mieszka w
    B-gi/W-wa
    Auto
    155 2.0 TS 8V '94 Super
    Czas spędzony na forum
    19 d 5 h 56 m

Domyślnie

Cytat Napisał michalepwa Zobacz post
    No i może warto wybrać się do RCW... Mam niedaleko - udam się w przyszłym tygodniu
    Ja byłem i jest mega, polecam

ViP Pirat drogowy Avatar mrksz87
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    147, '03, 1.9 JTD 16v 140km
    Czas spędzony na forum
    1 d 17 h 29 m

Domyślnie

Bylem w Sulejowku nie raz - jest srednio, nawet gorzej... Najwiekszym plusem jest to, ze jest tam pusto.
    A RCW to zupelnie inna jakosc kartow Tor jest duzy, dlugi i bardzo fajny, obsluga mila - ceny podobe jak gdzie indziej.
    Karty sa prawie identyczne, a w niedziele kolo 22:00 jest w miare pusto
    Ja bede sie po swietach wybieral pewnie - w ogole staram sie tam bywac co tydzien
    I jak raz pojechalem do RCW to juz nie bylem na innych torach w Warszawie - ten kosi konkurencje
    Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03
    Nie zabijaj robaczka

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Wawa
    Auto
    Brerrrrra V6
    Czas spędzony na forum
    22 d 8 h 38 m

Domyślnie

Jak to czytam, to uczucia mieszane. Jak się da, to zrezygnujmy Jak nie, to zrobimy sobie Descruction Derby

...brzmienie V6 - bezcenne!

Mieszka w
    WPR
    Auto
    Czas spędzony na forum
    9 d 5 h 17 m

Domyślnie

Dobra koledzy, jeszcze raz przepraszam za zamieszanie, tym co mi przelali kasę już ją zwróciłem, do Groupona wysłałem maila z odstąpieniem od umowy (kochana nasza Unia ) i temat Sulejówka zamykamy otwierając jednocześnie nowy - wyglądają nieźle te wasze opinie o RCW, ale może zróbmy listę i spróbujemy przynajmniej ponegocjować cenę 1 przejazdu (najwyżej pojedziemy z innymi ), bo wynajęcie toru jak napisał qbas to zupełnie inna bajka ponoć...
    możę jednak też damy szansę innym torom. Jak będę na WBlue City może w weekend (mam obok parę spraw do załatwienia), to zobaczę ten n-gine
    To jedziemy:
    1. dakoolk

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia