Przepraszam wszystkich za falstart akcji kartingowej - ale zbieramy listę chętnych na karting po nowym roku w Warszawie - wszyscy zainteresowani niech wpisują się na listę - a wtedy zobaczymy co da się wykombinować przy takiej liczbie osób![]()
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 17-12-2010 o 08:10
i ja i ja i ja![]()
Team 1 (Południowe Bambaryły):
1. dakoolk
2. Michalepwa
3. Lipa587
Coś na razie mało chętnych - pamiętajcie, że mamy czas do końca dnia, ale ze względu na ograniczoną płynność finansową jestem w stanie wykupić tylko 1 deal dla naszego teamu (myślę, że i tak go wykupimy, a 2 dodatkowe osoby i tak jakoś się znajdą, ale jeszcze mamy trochę czasu).
Chyba, że zaraz znajdzie się też drugi i zdąży mi przelać kasę jeszcze dziś.
W razie czego mój nr konta jest poniżej, choć i tak do wkupienia deala wystarczy też karta kredytowa (jest kilka sposobów płatności), więc poszczególne teamy mogą też się jakoś zorganizować
- wystarczy wpisać sam numerKod:89 1140 2004 0000 3702 3066 7910Jakby ktoś miał problemy z zaufaniem to na PW mogę podać oczywiście inne dane
![]()
Właśnie poszperałem w necie i dostępne dla nas 9-konne potwory mogą rozpędzić się do ok. 60-60 km/h, a to przy czołowym zderzeniu z bandą już pozwala na połamanie żeberMój kumpel był świadkiem takiej sytuacji
Więc szampana pijemy PO jeździe(oczywiście jeśli na karty przyjedziemy np. pociągiem, a nie Alfą
)

Zastanafiam się![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki