Witam,
Jak chcesz sprawdzić zawieszenie przednie to podjedź sobie na stację diagnostyczna koło U-Caru 20PLN dasz a będziesz miał sprawdzoną jak należy i powiedzą co do wymiany a przy okazji o alfie sobie porozmawiasz
A jeżeli chcesz dobrego mechanika który Ci zrobi zawieszenie to polecam Pawła Przybysza ul. Widok (droga z kostki)

Dzięki za info, *byłem na szarpakach i okazało się ze to łączniki stabilizatora. Zastanawiam się czy nie zrobić tego sam, wydaje się raczej nieskomplkiowane. A co do mechanika to może się faktycznie tam wybiorę , któraś z świec żarowych mi nawaliła, a zima się zbliża
![]()
Śmiało możesz podjechać do niego zrobi Ci to i świeczki też Ci sprawdzi. Na PW masz nr do niego.

Mam do sprzedania nowe tarcze hamulcowe tył - do wersji sprzed FL - może ktoś zainteresowany?
Na razie ogłaszam lokalnie bo nie chce mi się tego żelastwa gdzieś wysyłać.
Pzodr.

Chybol, dzięki za kontakt - P.Przybysz zrobił mi w weekend łączniki stabilizatora oraz wymienił świece i wszystko ok jak na razie.
Pozdr.
p.s. nikt nie jest zainteresowany tymi tarczami??
Nie ma za co, nawet widziałem Twoją Alfę jak jakoś w któryś piątek u niego byłem
Ja nie jestem zainteresowany mam wersje po FL a z resztą tarcze i klocki świeże![]()

No a ja z Sochaczewa jestem mam 166 od miesiącano i narazie to trochę kosztów m.in. z powodu poprzedniego właściciela który pogubił dokumenty i nie po opłacał kilku rzeczy.
A tak na marginesie to mam do sprzedania felgi stalowe 5/98 i kołpaczki orginalne. Na felgach są zimówki. W komplecie mogę za 500 zł puścić. Sprzedaje bo kolo nie od tego modelu alfy nam dał fele + kołpaki + opony.
No i namiary na dobrego mechanika a przy okazji niedrogiego by się przydały bo w Socho same niudaczniki i zdzierusy jak do tej pory![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki