Witam
Na zloci zauważyłem że kilka osób z Kielc posiada polary z logo Alfa Romeo. Rozmawiałem z kolegą POLO i Ziomek którzy dali mi namiary na firmę która może zrobić nam takie Polary. Kwestia tylko tego czy chcecie mieć coś takiego i ile osób byłoby chętnych. Kolega Ziomek napisał mi że oni płacili po 115 zł. Niedawno odczytałem wiadomość od niego i pisze żeby wiedzieć ile osób jest chętnych. Jak będzie ok 15 osób to będę dzwonił to tej firmy. Czekam na zapisy.
Pozdrawiam
Czy byłby to taki sam polar jak chłopaków?
Jedyny miarodajny wskaźnik jakości kodu jednostka WTF/min - czyli programisty dzień powszedni...
Wielki błysk - czarny pysk czyli elektronika dzień powszedni...
Pewnie tak. Nie dzwoniłem ale myśle że jak zamówilibyśmy to były by takie same. Ziomek jak możesz to wrzuciłbyś zdjęcie samego polara dla wzoru.
No to jeżeli taki sam to ja się piszę.
Lista:
[1] tomito
Jedyny miarodajny wskaźnik jakości kodu jednostka WTF/min - czyli programisty dzień powszedni...
Wielki błysk - czarny pysk czyli elektronika dzień powszedni...
Mam firme która od lat nam robi polary z naszywkami alfaholików i sa po ok 110zł
Ostatnio edytowane przez Rafał ; 21-03-2011 o 11:35
Zapytaj czy by zrobili. Czy to są wyszywanki czy wyklejanki. Chłopaki z Kielc mają wyszywane logo i napisy. Zapytaj czy wyszyliby z tyłu na plecach adres forum. Może dodatkowo pod adresem strony byłby nick każdego. I ile wtedy by to kosztowało.
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:14 ----------
Dla tych którzy nie kojażą polarów kolegów z Kielc wykorzystam kolege POLO i wrzucę fotke jak stoi w tym polarze.
![]()
Ostatnio edytowane przez Someone83 ; 21-03-2011 o 12:28
Jeżeli jest możliwość wyszycia nicku na plecach to warto dołożyć nawet te 20 zł i wtedy byłbym za
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX

Jeśli byłyby podobne do tych kolegi ze zdjęcia również się piszę
Lista:
1. tomito
2. Someone83
3. Tweety
4. Budyń
Semper Invicta Semper Heroica
Nie mów mi nic... My i tak dalej robimy swoje, PamiętaMY !
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki