Zastanawia mnie czy ktoś z tego forum jeździ jeszcze AR 33 lub innym starszym modelem AR w Warszawie lub najbliższych okolicach? Czasami widzę jakąś 33 i nie wiem czy to ktoś z forum czy nieOstatnio widziałem zaparkowaną czerwoną 33 na ul. Łodygowej, zieloną skręcającą z al. Jana Pawła w al. Solidarności. Dwukrotnie widziałem czerwoną 33 na ul. Kondratowicza. 164 też kilka widuję. Będę wdzięczny za odzew
![]()
16v jest rozbita i czeka na remontMilano jeszcze zimuje, a teraz jeżdżę chwilowo zieloną 33 1.3 ie na czarnych blachach. Może jakiś spocik oldschoolowy?
![]()
Dziś wolałbym nieNie jeździłem tą 33 po deszczu jeszcze, więc nie wiem co może się stać
Może jutro lub w weekend?
Niedziela??
Przy okazji roześlemy info do innych userów...
Może w Niedziele Milano obudzisz??
HAKUNA MATATA !!

Zapraszam na Cargo lookash ma 75
Dobry pomysł, do niedzieli powinno się kilka osób jeszcze zgłosićCo do Milano to nie ma jej w Wawie i kilka rzeczy trzeba w niej zrobić, żeby mogła się sprawnie przemieszczać
więc jak na razie odpada.
Oo, no to się wyjaśniło - właśnie jakiś czas temu kiedyś kumpel z wawy pytał się czy czasem nie znam, bo blaszki z moich okolic![]()
PS. Nie chcę mieszać w planach ale jutro(tj. sobota) od 10tej impreza otwarcia sezonu Classicauto na Bemowie - myślę że parę aut fajnych może być do obejrzenia a poza tym jak kto lubi to może się pochwalić swoim struclem szerszej publiczności. A no i dla uczestników będą jakieś próby sprawnościowe![]()
Ostatnio edytowane przez JacekK ; 08-04-2011 o 08:58
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki